Survivor All Star 2022’deki Yarışmacılara Acun Ilıcalı’dan Kötü Haber: Sürgün Kampı Devam Edecek!

Ekranların en sevilen yarışmalarından Survivor’a bu yıl sürgün adası uygulaması damgasını vurdu. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı sürgün kampı hakkındaki gerçeği ise açıkladı. İşte o detaylar…

19.01.2022-17:12 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-17:12)

Her yıl yayınlanan bölümüyle seyircileri ekrana kilitleyen Survivor, bu yıl diğer yıllardan farklı olarak ‘’Sürgün Kampı’’ konseptiyle izleyicinin karşısına çıktı. Adaya gider gitmez başlayan zorlu mücadele karşısında adapte olmaya çalışan yarışmacılar, Ilıcalı’nın açıkladığı sürgün adası karşısında büyük bir şaşkınlığa uğradılar. Buna göre ada konseyi sonrası eleme adayı olarak gösterilen kişiler sürgün kampına gönderilerek, oyun ve ödül dışı kalıp yalnızca sürgünlerinin bitmesini bekliyor. Survivor All Star 2022’deki birbirinden iddialı yarışmacıların bulunduğu kadroda ise ilk sürgün kampına giden isim ünlüler takımından Birsen oldu. Adada ilk defa ve yalnız kalan Birsen’in o görüntüleri gizli kameralara yansırken, sonrasında eleme adayları çoğaldıkça Birsen’in yanına sırasıyla Sercan, Gizem ve Hikmet gitti. Bu uygulamanın yalnızca ilk hafta olacağını söyleyen Acun Ilıcalı ise herkesten sakladığı bombayı patlattı. 

ILICALI: ÇOK SES GETİREN SÜRGÜN KAMPI DEVAM EDECEK

Survivor All Star 2022’ye ilk haftadan damgasını vuran sürgün kampı konsepti, birçok yarışmacının korkulu rüyası oldu. Bu uygulamanın yalnızca ilk haftaya mahsus olmak üzere yürürlükte olduğunu söyleyen Acun Ilıcalıdan sürpriz bir karar geldi. Buna göre Ilıcalı, önceki gün yapılan ada konseyinde yarışmacılar konseyden gittikten sonra, sürgün kampının bir süre daha devam edeceğini duyurdu. Yarışmacılara eleme günü konseyinde bu haberi açıklayacağını söyleyen başarılı sunucu; ‘’Çok ses getiren sürgün kampı uygulaması Survivor'da devam edecek. Sürgün kampını belli bir süre uygulamaya devam edeceğiz. Bunu ise Çarşamba akşamki konseyde yarışmacılara açıklayacağım’’ diyerek yarışmacıların korkulu rüyasının daha süreceğini belirtmiş oldu. 

survivor

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal