Survivor All Star’ın İddialı Yarışmacılarından Ardahan Kazandığı Oyunu Hayatını Kaybeden Selçuk Tektaş’a İthaf Etti!

Ekranların sevilen yarışması Survivor All Star 2022 tüm hızıyla başladı. Birbirinden hızlı yarışmacıların olduğu kadroda Ardahani hayatını kaybeden Alişan’ın kardeşi Sekçuk Tektaş’ı unutmadı.

17.01.2022-09:16 - (Son Güncelleme: 17.01.2022-09:39)

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından biri olan Survivor, her yıl olduğu gibi bu yıl da iddialı kadrosuyla seyircilerinin karşısına geçiyor. Geçtiğimiz dönemlerde yarışmada gösterdikleri performanslarla adlarından bahsettiren yarışmacılar, bu yıl Survivor All Star 2022’nin kadrosunda bir araya geliyor olacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da ünlüler ve gönüllüler olmak üzere ikiye ayrılan gruplar, adaya gider gitmez zorlu mücadelelerine başladılar. Ödül için birbiriyle yarışan yarışmacılar, adada kaldıkları süre boyunca hayatlarını daha iyi bir şekilde gerçekleştirmek için çalışırken, yarışma sırasında üzücü bir an yaşandı. Gönüllüler takımında yer alan yarışmacı Ardahan Uzkanbaş, oynadığı oyunu kazandıktan sonra başarısını geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş’a ithaf etti. 

ALİŞAN: BİZİM İÇİN ŞAMPİYONSUN

Survivor All Star yarışmasında önceki gün duygu dolu anlar yaşandı. Gönüllüler takımında mücadele eden Ardahan Uzkanbaş, oynadığı takım oyununu kazandıktan sonra zaferini geçtiğimiz yıl hayatını koronavirüs sebebiyle kaybeden Selçuk Tektaş’a ithaf etti. ‘’Ruhun şad olsun Selçuk abi’’ diye bağıran yarışmacıyı tanıyan ünlü şarkıcı Alişan ise sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Alişan; ‘’30 gün bizimleydin, hiç tanımadan Selçuk’u her gün bizimle dua ettin...Sen benim için, bizim için şampiyonsun kardeşim. Seni çok seviyorum ve her zaman da yanındayım, yanındayız...’’ notunu düşerek Uzkanbaş’ın hem vefalı yönünü gösterdi hem de bu yılın favori yarışmacını da belirtmiş oldu. 

survivor ardahan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal