Boşanacakları Konuşuluyordu: Burcu Kıratlı Çıkan Haberlere Son Noktayı Koydu

Magazin gündemimin en çok konuşulan çiftleri arasında yer alan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı’nın, bir süredir boşanacakları iddia ediliyordu. Burcu Kıratlı, ilk kez konuştu. İşte detaylar…

16.01.2022-12:55 - (Son Güncelleme: 16.01.2022-12:55) Boşanacakları Konuşuluyordu: Burcu Kıratlı Çıkan Haberlere Son Noktayı Koydu

Bir dargın bir barışık ilişkileri ile gündeme gelen Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı’nın bir süredir ayrılacakları konuşuluyordu. İkilinin ilişkisini aldatma yönünde çıkan haberlerin bitirdiği iddia ediliyordu. Çıkan haberler sonrasında suskunluğunu bozan Burcu Kıratlı, boşanma haberlerini doğrulayarak ilk kez açıklamalarda bulundu. 

ŞU AN BOŞANMA SÖZ KONUSU 

Geçtiğimiz şubat ayında ikinci kez nikah masasına oturan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, evliliklerini bitirme kararı aldıklarını açıkladı. Kıratlı, "Şu an boşanma durumumuz söz konusu" diyerek, "Aldatma iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Şimdilik bekliyoruz, yakında netleşecektir" ifadelerini kullandı. 

Magazinci arkadaşların sorularını yanıtlayan Kıratlı, ayrılığın nedenin üçüncü bir kişi mi? Olduğu yönündeki sorulara , "Şu an boşanma durumumuz söz konusu. Bizi barıştırmak için araya giren üçüncü şahıslar oldu. Ancak bizim derdimiz kendimizle. Aldatma iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Şimdilik bekliyoruz, yakında netleşecektir" cevabını verdi.

EVLİLİĞİMİZDE KRİZ YAŞIYORUZ

Geçtiğimiz günlerde evliliği hakkında açıklamalarda bulunan Sinan Akçıl, evliliklerinde çıkmazda olduklarını belirterek, "Her evlilikte yaşanabilecek krizler bunlar. Her gün konuşuyoruz, çözmeye çalışıyoruz. Ben şu anda ikinci nikah öncesi taşındığım 4. Levent'teki büyük daireyi Burcu'ya bıraktım, kendim ayrı bir yere geçtim. Ama sonuçta ne karar alırız şu anda bilmiyorum. Bu boşanma da olabilir, tekrar aynı çatı altında evliliğe devam etmek de olabilir. Burcu, iki kez aşık olup evlendiğim kadın. Bendeki yeri tartışılmaz. İkinci kez evlenecek kadar değer verdiğim bir kadın’’ açıklamasında bulunmuştu. 

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl boşanıyor

BU GÜZEL KIZI ÜZMENİN GEREĞİ YOK

Eşi Burcu Kıratlı’nın manevi babası Kenan Erçetingöz'ün doğum gününe katılmayan Sinan Akçıl, ayrılık iddialarını güçlendirmişti. Doğum günü partisi sonrası gazeteci arkadaşların sorularını yanıtlayan Erçetingöz, "Klip çekimi uzadığı için gelmemiş. Zamanla görürsünüz arkadaşlar. Herkesin kendi hayatı, keşke gelseydi. Bu güzel kızı üzmenin gereği yok" sözleriyle kafaları karıştırmıştı. Bu sözlere de yanıt veren Akçıl, "Yılbaşında Bakü'deydik ve klip de çektiğim için dönüşüm uzadı. Kenan Abi, aba altından sopa değil, gösterse gösterse kalp gösterir. Kendisini çok severim ve bende yeri ayrıdır." demişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal