Survivor All Star 2022’de İlk Haftadan Kavgalar Başladı: Yasin Obuz’la Berkan Karabulut Birbirine Girdi!

Ekranların sevilen yarışması Survivor’da bu yıl kavgalar oldukça erken başladı. Bu sezon yeni ortaya çıkan sürgün kampı yarışmacılar arasında gerginliğin yaşanmasına sebep oldu.

18.01.2022-10:12 - (Son Güncelleme: 18.01.2022-10:12)

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından biri olan Survivor, her yıl olduğu gibi bu yıl da izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların yer aldığı All Star 2022 kadrosunda, gönüllüler takımında ilk çatırdamalar başladı. Ada konseyinde sürgün kampına gönderilen Gizem için tepkisini dile getiren yarışmacılardan Yasin Obuz; ‘’7 kişi bir kızı yazmışsınız. Ortalık karışacaksa da karışsın bu saatten sonra’’ diyerek yeni kavganın sinyallerini verdi. 

OBUZ: ZOR TUTUYORUM KENDİMİ

Bu yıl Survivor’da ilk defa yapılan sürgün kampı konsepti şimdiden ortalığı karıştırmaya başladı. Ada konseyinde hem sürgüne gidecek hem de eleme adayı olacak kişi için çıkan isim Gizem Kerimoğlu oldu. Bu duruma tepkisini ortaya koyan yarışmacı Yasin Obuz’un; ‘’Ben tez falan bilmem. 7 kişi bir kızı yazmış ben onu bilirim. Ortalık karışacaksa da karışsın bu saatten sonra’’ diyerek ilk tartışmanın fitilini ateşledi. Bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölümden gösterimlerin olduğu fragmanda, fitili ateşlenen tartışmanın adada da devam ettiği görülüyor. Konsey dönüşü adaya taşınan gerginlikte Berkan Karabulut’un Yasin’e; ‘’ Yasin yaptın yine şovunu’’ demesi ortalığı iyice karıştırdı. Bu sözlere kızan Yasin ise ‘’Burada uzanmışım halen üstüme gelmeye çalışıyorsunuz’’ diyerek Berkan ve Anıl’ın üzerine yürüyor. Ardından Yasin Obuz’un ‘’Kavga etmemek için kendimi zor tutuyorum’’ sözleri ortamı daha da alevlendirirken, yeni bölümde adanın iyice karıştığı da ortaya çıkıyor. 

yasin obuz

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal