Ünlü Sanatçı Sezen Aksu Tepki Çeken Şarkı Sözlerinden Dolayı Evinin Önünde Protesto Edildi!

2017 yılında yaptığı ‘’Şahane Bir Şey Yaşamak’’ isimli şarkısında geçen sözlerinden dolayı tepki çeken Sezen Aksu, evinin önünde protesto edildi.

18.01.2022-09:29 - (Son Güncelleme: 18.01.2022-11:02)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra besteleriyle de yediden yetmişe herkesin diline tutulan anlamlı şarkılar icra etmiş olan Sezen Aksunun ‘’Şahane Bir Şey Yaşamak’’ isimli şarkısı tepki çekti. 2017 yılında yayınlanan şarkıda geçen; ‘’Selam söyleyin o cahil Adem ile Havva'ya’’ sözleri sosyal medyada birçok kişinin tepki göstermesine neden oldu. Önceki akşam ise Milli Beka Hareketi üyeleri, Aksu’nun evinin önünde toplanarak şarkı sözlerini ve Sezen Aksu’yu protesto ettiler. Yaklaşık yirmi kişilik grup ünlü şarkıcının Beykoz Kanlıca’daki evinin önünde toplanarak şarkıda geçen sözlere tepkilerini gösterdi. Olay yerinde güvenlik önlemleri almak ve oluşabilecek trafik sıkışıklığını önlemek için hazır bulunan polisler, 20 kişilik grubu evin önünden uzaklaştırdı.

POLİS EKİPLERİ HAZIR BEKLEDİ

İlk önce sosyal medya hesabından tepkisini dile getiren Milli Beka Hareketi Başkanı Murat Şahin, sonrasında toplandığı grupla birlikte Sezen Aksu’nun evinin önüne yürüdü. Konuyla ilgili açıklama yapan Şahin; ‘’Bugün burada toplanmamızın sebebi, Sezen Aksu'nun yazmış olduğu bir şarkının içinde geçen 'Selam söyleyin o cahil Adem ile Havva'ya' sözlerine tepki vermek. İnsanlığın atası olan İlk Peygamber Hz. Adem Aleyhisselama ve Hz. Havva Annemiz Aleyhisselama alenen aşağılanmasına karşılık bu 'Minik Cahile' haddini bildirmek için burada toplanmış bulunmaktayız. Şunu özellikle ifade etmek isterim ki, biz buraya kimseyi tehdit etmeye gelmedik, biz buraya bu Milletin ve bu Ümmetin haklı sesi olmaya ve bu kalenin de İslam'ın son kalesi olduğunu dosta düşmana haykırmaya geldik’’ diyerek sonrasında olaysız bir şekilde dağıldılar.

sezen aksu protesto 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal