Şahane Bir Şey Yaşamak İsimli Şarkısıyla Tepki Çeken Ünlü Sanatçı Sezen Aksu’ya Milli Beka Hareketi Başkanından Tehdit!

Ünlü sanatçı Sezen Aksu’nun olay olan şarkı sözlerinden sonra Milli Beka Hareketi Başkanı Murat Şahin, Aksu’ya sosyal medya hesabı üzerinden ‘’Yarın kapınızdayız’’ dedi.

17.01.2022-14:13 - (Son Güncelleme: 17.01.2022-14:37) Şahane Bir Şey Yaşamak İsimli Şarkısıyla Tepki Çeken Ünlü Sanatçı Sezen Aksu’ya Milli Beka Hareketi Başkanından Tehdit!

Sesi ve şarkılarıyla yediden yetmişe herkesin gönlüne taht kuran ve yazdığı bestelerle adını Türk müziğine altın harflerle yazdıran Sezen Aksu’nun bir şarkısının sözleri olay oldu. ‘’Şahane Bir Şey Yaşamak’’ isimli şarkısında geçen bazı sözler nedeniyle sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulan ünlü sanatçıya meslektaşları tarafından destek gelirken, bazı kullanıcılar tarafından da eleştiriler gelmeye devam ediyor. 2017 yılında çıkarmış olduğu ‘’Şahane Bir Şey Yaşamak’’ isimli şarkısında geçen; ‘’Binmişiz bir alamete. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e’’ sözleri nedeniyle tepki çeken ünlü sanatçıya, Milli Beka Hareketi Başkanı Murat Şahin tarafından tepki geldi. Şahin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla ‘’Sami Yıldırım'ın kızı Sezen Aksu yarın 20:30'da kapındayız’’ diye bir tweet attı. Şahin’in bu sözleri sonrasında Aksu’dan henüz hem şarkıya hem de yapılan eleştirilere yönelik bir açıklama gelmedi. 

AKSU ŞARKISININ ALTINA NOT DA DÜŞMÜŞTÜ

2017 yılında müzisyen Yaşar Gaga ile çıkarmış olduğu ‘’Şahane Bir Şey Yaşamak’’ isimli şarkısını iki hafta önce sosyal medyadan Sezen Aksu paylaştı. Youtube'da yayınlanan şarkısına bir de açıklama yazan sanatçı hayranlarına şu sözlerle iyi dileklerde bulundu; ‘’Size güzel bir yeni yıl dilemek için bir sürü cümle geçti aklımdan, hiçbiri içime sinmedi. O nedenle düşünmeden kalbimden geleni yazıyorum. Bu yılın hepimize daha iyi insan olabilmeyi, dünya üzerindeki canlı cansız her şeyin bütünlüğünü hatırlamayı, kendimizden başlayarak hakikatle yüzleşebilmeyi, koşulsuz özgürlüğün peşine düşmeyi, dayanışmanın kudretini idrak edebilmeyi, birbirimizin yaralarını sarabilmeyi, gitgide normalleştirdiğimiz şiddetin ve onu normalleştirmek için küçücük insan aklıyla oynadığımız oyunlardan utanabilmeyi, değişmeyi, dönüşmeyi, ilerlemeyi, her varlığı eşitleyen gerçek adaleti tesis edebilmeyi ve bunu mümkün kılacak aklı başımıza getirmesini diliyorum bütün kalbimle…’’ diyerek duygularını dile getirmişti. 

sezen aksu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal