Sinan Akçıl’la Boşanma Arifesinde Olan Güzel Oyuncu Burcu Kıratlı Bekarlığını Verdiği Cesur Pozlarla Kutladı!

İkinci kez nikah masasına oturan fakat yine evliliklerinde yaşadıkları problemler nedeniyle boşanma aşamasına gelen Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı’dan olay paylaşımlar gelmeye devam ediyor.

17.01.2022-13:26 - (Son Güncelleme: 17.01.2022-13:26)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra özel hayatıyla daha çok gündeme gelen Sinan Akçıl ve oyuncu eşi Burcu Kıratlı’nın evliliğinde sular durulmuyor. Geçtiğimiz yıllarda evlenen ve evliliklerinin üzerinden yalnızca altı ay geçtikten sonra boşanan çift, adlıkları bir kararla tekrar nikah masasına oturmuştu. Bir dargın bir küs olan ünlü çiftten, geçtiğimiz günlerde hem yakın dostlarını hem de hayranlarını üzecek bir haber geldi. Sinan Akçıl verdiği röportajında evleri ayırdıklarını söyleyerek henüz boşanmasalar da, böyle bir konunun gündemde olduğunu söyledi. Eşi Burcu Kıratlı ise aynı gün verdiği bir başka röportajda boşanma konusu olmadığını birlikte yaşadıklarını dile getirmişti. Ünlü oyuncu yaptığı bu açıklamalardan sonra eşinin yaptığı açıklamayı gördükten sonra sinirlenerek boşanma davası açmaya karar verdiği iddia edildi. Daha sonrasında ilişkisi hakkında konuşan Kıratlı, ‘’Şu an bir boşanma durumu var ama bekliyoruz. Derdimiz, kavgamız ve aşkımız da iki kişilik. Birbirimize ağır yaşattığımız bir şey yok, aldatma zaten yok. Sadece bekliyoruz, sonucunu göreceğiz’’ diyerek son noktayı koydu.

KIRATLI’YA AYRILIK YARADI

Güzel oyuncu Burcu Kıratlı yaptığı bu açıklamaların ardından, annesinin doğum günü organizasyonunda objektif karşısına geçti. Kıratlı’nın seçtiği kırmızı elbise ünlü oyuncuya çok yakıştırılırken, cesur pozlarıyla da takipçileri tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Sırt ve bacak dekolteli elbisesiyle verdiği pozlara bazı takipçileri ayrılık yaramış gibi yorumlar yaparken, Safiye Soyman ise; ‘’Of of of nasıl güzelsin. Maşallah Allah kadını yaratmış’’ diyerek ünlü oyuncuya beğenisini sundu. Başarılı oyuncunun keyifli halleri ise sosyal medyadaki takipçilerinin gözünden kaçmadı. 

burcu kıratlı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal