Seren Serengil Gülşen’in Giydiği Transparan Kıyafete Striptizci Benzetmesi Yaparak Yeni Tartışmanın Fitilini Ateşledi!

Son zamanlarda seçtiği sahne kıyafetleriyle gündeme gelen şarkıcı Gülşen’e, Ebru Polat’la Seren Serengil öyle şeyler söyledi ki yer yerinden oynayacak. İşte o detaylar…

17.01.2022-12:52 - (Son Güncelleme: 17.01.2022-14:38)

Sesi ve şarkılarıyla pop müziğinde büyük bir başarı elde etmiş olan ünlü şarkıcı Gülşen, son zamanlarda sesi yerine sahne kıyafetleri ile gündeme geliyor. Son aylarda seçtiği dekolteli sahne kıyafetlerinin her biri hem magazine gündemine hem de sosyal medyaya damgasını vururken, Gülşen’in önceki gün tercih ettiği kıyafeti kendisine yapılan eleştirel yorumların artmasına neden oldu. Sevilen şarkıcı Gülşen, transparan kıyafetin içine tercih ettiği tasarım alt ve üst takımı bikiniyi andırarak topa tutuldu. Ünlü şarkıcının kıyafeti eleştirilerin odak noktası olurken, bir diğer eleştirilen konu ise sahnede yaptığı dansı oldu. Giydiği bol dekolteli kıyafetten sonra sahnede oryantal dans yapmaya kalkan Gülşen’e en ağır eleştiri ise Ebru Polat’la Seren Serengil’den geldi. Polat çektiği videoda Gülşen’e; ‘’Külotla sahneye çıkma polemiğinde ben de birkaç kelime etmek istiyorum. İnsanlar istediği kıyafetle sahneye çıkabilir ve şov yapabilir. Buna kimse karışamaz. Ama Gülşen bence çok abartmış. İzzet'e sözde inadına gibi ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum. İnadına külot giymiş, sütyen giymiş. Bunlara gene kimse bir şey demiyor ama sen kameraya domalmışsın ya. Neden bizim çoluğumuz, çocuğumuz, eşimiz senin oranı görsün? Çok abartmadın mı? O dans falan kötüydü, sana hiç yakıştıramadım. Çok ayıp çok ileri gitti’’ diyerek düşüncelerini dile getirdi.

SERENGİL: ÇOK FAZLA VE AVAM

Sosyal medyaya ve magazine gündemine damga vuran kıyafet tercihi sebebi ile oldukça fazla eleştirilen Gülşen’e bir taş da sunucu Seren Serengil’den geldi. Serengil, ünlü şarkıcının giydiği kıyafet ve yaptığı dans nedeniyle Gülşen’i striptize benzetirken şu sözleri kullandı; ‘’Bugüne kadar değil ama son kıyafet külot sütyen olay amacını aştı bence…Striptiz kıyafeti gibi bu kadarı da yemekli masaların olduğu ortam için çok fazla ve avam illa şeyinizi mi çıkaracaksınız’’ sözlerini kullanarak sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. Serengil ve Polat’ın bu sözlerinden sonra ünlü şarkıcı Gülşen’in konuya dair bir açıklama yapıp yapmayacağı ise merak edilen konular arasında yer alıyor. 

gülşen

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal