Mithat Can Özer’le Uzun Süredir Birlikte Olan Güzel Oyuncu Alina Boz’un Arasına Kubilay Aka mı Girdi?

Uzun bir süredir beraber olan ünlü sanatçı Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer’le ekranların sevilen oyuncusu Alina Boz hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. İşte o detaylar…

17.01.2022-11:32 - (Son Güncelleme: 17.01.2022-11:32)

Ekranların sevilen oyuncusu ve aranan yüzü Alina Boz, ilk çıkış yakaladığı projesinden bu yana birçok dizide rol aldı. Oyunculuk performansı ile kısa sürede kendisini başarılı isimlerin yanına yerleştiren güzel oyuncu, hem dijital platformlardaki dizilerde hem de televizyon için üretilen projelerde yer almayı sürdürüyor. Bir dijital platformda yayınlanan Aşk 101 isimli dizideki oyunculuğuyla da çok beğenilen oyuncu, son televizyon projesinde başarılı meslektaşı Burak Deniz’le ekranlarda yer almıştı. Oyunculuk sektörünün başarılı jönlerinden biri olarak nitelendiren yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy’un TV8’de yayınlanacak yeni dizisinde de, Alina Boz’un partneri olarak oynayacağı konuşuluyordu. Hem güzelliğiyle büyüleyen hem de oyunculuk sektöründeki başarısıyla adını altın harflerle sektöre yazdıran güzel oyuncu, kariyerindeki başarısının yanı sıra özel hayatıyla da merak ediliyor. 

KEDİSİNİN İSMİNİ KUBİ KOYMUŞTU

Ünlü sanatçı Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer’le yaklaşık üç yıldır birlikte olan oyuncu Alina Boz hakkında, son zamanlarda bomba bir iddia ortaya atıldı. Ünlü oyuncunun uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Özer’le arasının açıldığı ve ilişkilerinde ayrılma kararı aldıkları ortaya çıktı. Ortaya atılan iddialara göre ilişkinin gidişatını, kıskançlık krizleri bozdu. Aşk 101’de Kubilay Aka ile partner olan Alina Boz’un sahiplendiği kediye ‘’Kubi’’ ismini vermis olması, çift arasındaki kıskançlık krizlerinin ilk fitilini ateşledi. Buna göre ilişkilerinde sağlıklı bir boyuta ulaşamayan çift, yollarını ayırmaya karar verdi.  Verilen bu kararın ardından sosyal medyadaki paylaşımları da dikkat çeken ünlü çiftten Özer’in ‘’ilişkinin bittiği an’’ konulu paylaşımları beğenmesi ise takipçilerinin gözünden kaçmadı. İlişkilerine dair henüz bir açıklama yapmayan ikilinin, hayranlarına karşı ilişkilerinin gidişatına dair bir açıklama yapıp yapmayacağı, ortada bir kıskançlık konusunun olup olmadığı ise merak edilenler arasında yer alıyor. 

alina boz

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal