Ünlü Şarkıcı Oğuzhan Koç Demet Özdemir’le Olan Ayrılığı Hakkında Konuşmamak İçin Kameralardan Kaçarken Kaza Yaptı

Geçtiğimiz haftalarda ilişkilerini noktalayan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti henüz ayrılıklarına dair bir açıklama yapmazken, karşısında basın mensuplarını gören Koç köşe bucak kaçtı.

18.01.2022-08:51 - (Son Güncelleme: 18.01.2022-08:51)

Çok Güzel Hareketler’deki oyunculuk performansıyla tanınan başarılı şarkıcı Oğuzhan Koç, geçtiğimiz yıl kendisi gibi oyuncu olan Demet Özdemir’le aşk yaşamaya başlamıştı. Uzun soluklu ve dolu dizgin süren aşklarında yeni yıl öncesi ani bir değişiklik yaşandı. Güzel oyuncu ile Paris’e giden Oğuzhan Koç, İstanbul’a döndüklerinde yollarını ayırma kararı verdi. Bu ani ayrılıktan sonra Demet Özdemir’in yakın dostlarına ‘’Bir daha geri dönüşü yok’’ gibi cümleler kurduğu da öğrenildi. Uzun süren soluklu bir ilişkinin aniden sona ermesi ünlü çiftin hayranları arasında da tartışma konusu olurken, herkes Koç ve Özdemir’in ayrılıklarına dair yapacakları bir açıklamayı beklemeye başladı. Henüz konu hakkında bir açıklama yapmayan fakat sosyal medya hesaplarında birbirleriyle olan fotoğraflarını silen çiftten ünlü şarkıcı, önceki gün basın mensuplarının objektiflerine yakalandı.

GÖRÜNTÜ VERMEMEK İÇİN ÇABALADI

Ayrılık konularına dair herhangi bir açıklama yapmak istemeyen şarkıcı, Sarıyer’de bulunduğu bir mekandan kameralara yakalanmadan çıkabilmenin formülünü aradı. Bulunduğu mekanın arka kapısından çıkmaya çalışan şarkıcıya mekanın valeleri yardım ederek önce ışıkları kapattılar sonrasında ise başka araçlarla görüş açısını engellemeye çalışırken kaza yaptılar. Oğuzhan Koç’un görüntüsünün alınmaması için Vito araçla adeta bir set kuran valeler, görüşü engellemeye çalıştığı sırada geri geri gelirken apartmanın kolonuna çarptılar. Bu sırada aracına binen Oğuzhan Koç  ve arkadaşı mekandan röportaj vermeden hızla uzaklaştı. Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in ayrılıklarına dair ne zaman konuşacağı ise oldukça merak ediliyor.

oğuzhan koç

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal