Yıllarca Arka Sokaklar Dizisinde Kardeş Rolünü Canlandıran Yüsra Geyik ile Onur Bay Yeni Bir Aşka Yelken mi Açtı?

Arka Sokaklar dizisinin eski oyuncuları Yüsra Geyik’le Onur Bay’ın sosyal medyadaki samimi pozları, sevgili olup olmadıklarına dair soruları güçlendirdi. İşte o detaylar…

17.01.2022-17:35 - (Son Güncelleme: 17.01.2022-17:35) Yıllarca Arka Sokaklar Dizisinde Kardeş Rolünü Canlandıran Yüsra Geyik ile Onur Bay Yeni Bir Aşka Yelken mi Açtı?

Ekranların sevilen dizisi Arka Sokaklar, yıllardır Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Konusu ve dizi kadrosuyla uzun zamandır televizyon ekranlarında yer alan diziye başlarken çocuk olan Yüsra Geyik ve Onur Bay, resmen dizide büyüyen oyunculardan oldu. Uzun yıllar canlandırdıkları kariyer sonrasında geçtiğimiz aylarda diziyle yollarını aynı zamanda ayıran ikili, kariyerlerinde yeni projelere başlamak ve yeni fırsatlarda yer almak için ilk adımı atmış oldular. Ekranların sevilen dizisi Camdaki Kız’da rol almaya başlayan güzel oyuncu Yüsra Geyik, rol adlığı bu projeden sonra da iyi yapımlar da yer alacağını göstermiş oldu. Oyunculuk performanslarıyla göz dolduran ikiliden Onur Bay ise, Arka Sokaklardaki uzun süren yolculuğunun ardından Son Yaz isimli dizide yer aldı. Dizi setinde birlikte büyüyen ve yaşları da birbirine yakın olan ikilinin son zamanlarda sosyal medya paylaşımları, takipçilerinin dikkatini çekti. 

SAMİMİ POZLARA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

31 yaşındaki Yüsra Geyik ile 26 yaşındaki Onur Bay’ın hayatında kimse olmadığını bilen takipçileri, sosyal medyada yaptıkları samimi paylaşımlar sonrasında; ‘’Aşk mı var?’’ sorusunu akıllara getirdi. Dizi bitmesine rağmen her fırsatta bir araya gelen ikilinin sosyal medya kendilerine gelen bu tepkilere henüz bir cevap vermezken, Yüsra Geyik ile Onur Bay’ın aşk yaşayabilecek olması bile şimdiden takipçilerini heyecanlandırdı. Çocuklukları birlikte geçen ikilinin bağlarını koparmayıp hala bir arada olması ise, bazı takipçileri tarafından takdir edildi. Geyik ile Bay hakkında ortaya atılan aşk iddiaları ve yakıştırmaları hakkında ünlü isimlerden bir açıklama gelip gelmeyeceği ise şimdiden merak konusu oldu. 

yüsra geyik ve onur bay

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal