İbrahim Erkal’ın Vasiyetinde Adı Geçen Demet Akalın Canlı Yayında Göz Yaşlarını Tutamadı!

Yaklaşık dört yıl önce hayatını kaybeden ünlü şarkıcı İbrahim Erkal’ın Demet Akalın’a bıraktığı vasiyeti ünlü şarkıcıyı ağlattı. İşte o detaylar…

17.01.2022-17:10 - (Son Güncelleme: 17.01.2022-17:10)

Sesi ve şarkılarıyla pop müziğinin en başarılı isimleri arasında yer alan güzel şarkıcı Demet Akalın, Söylemezsem Olmaz isimli magazine programının konuğuydu. Ünlü şarkıcı katıldığı programda samimi açıklamalarına devam ederken, duygu dolu anlar yaşadı. 2017 yılında henüz 50 yaşındayken hayata gözlerini yuman İbrahim Erkal’ın vasiyetinde Demet Akalın’ı da geçirmiş olmasını hatırlayan güzel şarkıcı, canlı yayında göz yaşlarını tutamadı. İbrahim Erkal albümünde yer alacağını söyleyen başarılı şarkıcı, kendisine bırakılan vasiyetle ilgili şu sözleri söyledi; ‘’İbrahim Erkal'ın vasiyeti var. Bana ilk basındaki arkadaşlar söyledi, karısı söylemiş. Şarkıya varıncaya kadar yazmış 'Bunu okumasını istiyorum' diye. Ben altından kalkamam dedim o kadar seviyorum…’’ ifadelerini kullandı. Duygularını dile getirirken güçlük çeken Akalın, canlı yayında göz yaşlarına da hakim olamadı. 

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Evinin otoparkında düşüp beyin kanaması geçiren başarılı şarkıcı İbrahim Erkal, uzun süren yoğun bakım günlerinin ardından yaşama tutunamayarak hayata gözlerini yummuştu. 11 Mayıs 2017’de vefat eden usta sanatçının albüm için bıraktığı vasiyette Demet Akalın’ın da yer alması ünlü şarkıcıyı duygulandırdı. Erkal albümünde yer alacağını açıklayan ünlü şarkıcı, seslendireceği şarkının adını hatırlamakta güçlük çekince göz yaşlarını tutamadı. Ünlü şarkıcının o hali sevenlerini üzerken, sonrasında ise güzel şarkıcı canlı yayında kendisini toparladı. Akalın’ın bir İbrahim Erkal albümünde şarkı seslendireceği de öğrenildikten sonra, bu projenin ne zaman hayata geçeceği de merak konusu oldu. 

demet akalın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal