Dizi Aşıkları Özge Gürel’le Serkan Çayoğlu Rüya Gibi Bir Düğüne İmza Atmak İçin Hazırlıklara Başladı!

Kiraz Mevsimi dizisinni setinde tanışan Özge Gürel’le Serkan Çayoğlu, uzun süren birlikteliklerinin ardından nikah masasına oturmaya karar verdi. İşte o detaylar…

17.01.2022-15:53 - (Son Güncelleme: 17.01.2022-17:55) Dizi Aşıkları Özge Gürel’le Serkan Çayoğlu Rüya Gibi Bir Düğüne İmza Atmak İçin Hazırlıklara Başladı!

Aşkları sette başlayan ünlülerden biri olan Özge Gürel’le Serkan Çayoğlu, yıllar önce ekranlara gelen Kiraz Mevsimi isimli diziyle büyük bir çıkış yakalamışlardı. Hem oyunculuk alanında tanınır hale gelen ikili isimlerinden sıkça bahsettirirken hem de özel hayatlarında yaşadıkları beraberlikleriyle hayranlarını mutlu etmişlerdi. Yaklaşık altı yıldır süren birlikteliklerini evliliğe taşımaya karar veren çift, Ekim ayında Çayoğlu’nun evlenme teklifiyle kesinleşmiş oldu. Evlilik tarihi olarak Haziran ayını belirleyen çiftin kendilerini düğün telaşına kaptırdığı öğrenildi. Düğün ve yeni ev hazırlıkları içinde olan çiftin, kesenin ağzını açtığı da öğrenildi. 

OYUNCU KESENİN AĞZINI AÇTI

Ekranların sevilen ve aranan yüzlerinden Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel çifti, dizide başlayan aşklarını taçlandırmak için Haziran ayında nikah masasına oturacak. Ünlü çiftin düğün ve ev telaşı sürerken, Serkan Çayoğlu’nun yeni kuracağı düzen için kesenin ağzını açtığı öğrenildi. Zekeriyaköy’de 6 milyon liraya ev satın aldığı konuşulan ünlü oyuncunun, dekorasyon kısmını da sevgilisi Özge Gürel’e bıraktığı belirtildi. Buna göre iki katlı lüks villaya sahip olan ikilinin, evin dizaynı içinde yaklaşık 350 bin liralık masrafın altına gireceği ortaya atıldı. Çevrelerindeki yakın dostlarına evlilik ve yeni ev hazırlıkları içerisindeyken hem heyecanlı hem de stresli olduklarını söyleyen ünlü çiftin, yapacakları düğün ise hayranları tarafından şimdiden merak ediliyor. Son zamanlarda ekranlardan uzak kalan güzel oyuncu Özge Gürel’in ise önceliği olarak evinin dizaynına ve konseptine verdiği belirtiliyor. 

özge gürel serkan çayoğlu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal