Şarkıcı Gülşen’in Ozan Çolakoğlu’yla Olan Evliliği Sahne Kıyafetleri Nedeniyle Çatırdamaya Başladı!

Son zamanlarda giydiği sahne kıyafetleriyle adından sıkça söz ettiren Gülşen hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu boşanma noktasına geldi. İşte o detaylar…

17.01.2022-15:07 - (Son Güncelleme: 17.01.2022-17:50)

Sesi ve şarkılarıyla pop müziğine damgasını vuran ünlü şarkıcı Gülşen, son zamanlarda tercih ettiği sahne kıyafetleriyle gündeme gelmeye başladı. Daha öncesinde şarkıları ve klipleriyle çok konuşulan ve takdir edilen ünlü şarkıcının sahnede tercih ettiği bol dekolteli kıyafetleri, sesinin önüne geçti. Ünlü şarkıcıyı dinlemeye giden bazı isimler, Gülşen’in sesini dinleyememekten dert yanarken, ünlü şarkıcının önceki gün tercih ettiği sahne kıyafeti ve yaptığı dans çok konuşuldu. Ebru Polat ve Seren Serengil tarafından topa tutulan şarkıcının son halini Serengil, Londra’da bir kafede aynı kıyafetlerle servis yapan garson striptizcilere benzetti. Serengil’in bu olay açıklamalarından sonra ise hem Söylemezsem Olmaz isimli programın sunucularından Arto’dan, hem de Al Sana Haber isimli magazine programı sunucusu Seyhan Soylu’dan bomba bir iddia geldi. Buna göre sahnede tercih ettiği kıyafetler ve son sahnesinde yaptığı dansla eşiyle arası açılan şarkıcının, aranjör eşi Ozan Çolakoğlu ile boşanma arifesinde olduğu ortaya atıldı.

ÇOLAKOĞLU EŞİNİ BEĞENDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Uzun süren birlikteliklerini 2016 yılında nikah masasına oturarak taçlandıran başarılı şarkıcı Gülşen ve aranjör eşi Ozan Çolakoğlu’nun evliliği, iddiaya göre Gülşen’in sahne kıyafetleri nedeniyle çatırdamaya başladı. Geçtiğimiz aylarda eşinin giydiği iddialı kıyafetleri beğendiğini söyleyen Çolakoğlu; ‘’Gülşen hanımın kıyafetlerine karışmıyorum. Fikrimi tabiki soruyor. Tasarımlarını çok beğeniyorum. Beğenmeyenlerin kendi zevkidir’’ diyerek eşine destek çıkmıştı. Önceki gün sahnede transparan kıyafetiyle sahneye çıkıp dans eden Gülşen hem meslektaşları hem de sosyal medyadaki takipçileri tarafından eleştirilirken ortaya bomba bir iddia atıldı. Çolakoğlu’nun eşinin son sahnesinden rahatsız olduğu ve evde yaşanılan anlaşmazlıklar sebebiyle de arasının açıldığı söylenen çiftin, boşanma arifesinde olduğu söylendi. Buna göre aranjör Ozan Çolakoğlu evi terk etti. Konuya dair Çolakoğlu’ndan ve Gülşen’den henüz bir açıklama gelmezken, ortaya atılan bu iddia magazine gündemine bomba gibi düştü. 

gülşen

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal