Beş Yıldır Böbrek Yetmezliğiyle Mücadele Eden Gamze Akkavak’a Demet Akalın’dan Canlı Yayında Sürpriz Teklif!

Beş yıldır böbrek yetmezliği rahatsızlığıyla mücadele eden Gamze Akkavak’a yardım eli, ünlü popçu Demet Akalın’dan geldi. İşte Akalın’ın yardımına dair o detaylar…

15.01.2022-11:37 - (Son Güncelleme: 15.01.2022-11:37)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra dobra açıklamalarıyla da gündeme gelen başarılı şarkıcı Demet Akalın, yardıma ihtiyacı olan kişilere el uzatmasıyla da biliniyor. Fulya İle Umudun Olsun isimli programda yıllardır böbrek yetmezliği rahatsızlığıyla mücadele eden küçük Gamze, Akalın’ın da dikkatini çekti. Ünlü şarkıcı Fox TV’de yayınlanan programa telefonla bağlanarak, Gamze’ye yardım eli uzatacağını duyurdu. Ünlü şarkıcının bu açıklamaları hem sosyal medyada hem de basında büyük yankı buldu. 

AKALIN: KALBİM GÖNLÜM SENİNLE

Fox TV’de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programı, yayına katılan Gamze Akkavak ile damgasını vurdu. İzmir’in Bayındır ilçesinde yaşayan ve yaklaşık beş yıldır böbrek yetmezliği rahatsızlığı ile mücadele etmeye çalışan Gamze Akkavak, yardım beklediğini söylemek için yayına çıktı. Haftanın üç günü diyalize giren ve 39 kiloya kadar düşen Akkavak’a babasının böbreğini vermesi için ikna çabaları sürdü. Programın sunucusu Fulya Öztürk, Gamze’nin babasını nakil için uzun bir süre ikna etmeye çalıştı. Çabalar sonrası böbreğini vermeyi kabul eden baba ve kızı Gamze, ameliyata alınarak sağlığına kavuştu. Önceki gün ameliyat sonrası ilk kez yayına çıkan Gamze Akkaya’ya canlı yayında bir sürpriz geldi. Ünlü şarkıcı Demet Akalın canlı yayına bağlanarak; ‘’Sana sahne kostümlerinden birini gönderiyorum. Ve sen o kostümü giyiyorsun ve birlikte sahne çıkıyoruz tamam mı…Kalbim gönlüm seninle pandemi nedeniyle gelemedim ama haberlerini hep aldım. Ayrıca, Gamze'nin durumunu yakından takip etmeye devam edeceğim’’ diyerek küçük kıza umut oldu. 

demet akalın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal