Sadakatsiz’in Haluk’u Burak Sergen Aldatıldıktan Sonra Yeni Aşka Yeşil Işık Yaktı!

Uzun bir süredir sevgilisi olan ve yıldırım nikahıyla evlendikten sonra eşinin ihanetine uğrayan Burak Sergen, aşk sorularına yanıt verdi. İşte o detaylar…

15.01.2022-10:40 - (Son Güncelleme: 15.01.2022-10:40)

Ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan Sadakatsiz’de başarılı oyunculuk performansı ile göz dolduran ünlü oyuncu Burak Sergen, pandemi döneminde yakalandığı koronavirüs sebebiyle uzun bir süre ekranlarda yer alamamıştı. Yoğun bakımda tedavi gören ve daha sonrasında sağlığına kavuşan ünlü oyuncu, iyileşir iyileşmez sevgilisi Nihal Yalçın’la evlenmeye karar vermişti. Yalçın’la evlendikten sonra aldatıldığını öğrenen başarılı oyuncu, eşine boşanma davası açarak zor süreci atlatmaya çalıştı. Boşanmasının ardından son zamanlarda sık sık farklı kadın arkadaşlarıyla kameralara yakalanan ünlü oyuncu, önceki gün Kuruçeşme’de bir market çıkışında görüntülendi. Yanında kendisinden yaşça küçük bir kadınla yakalanan ünlü oyuncu, devam eden dava süreci hakkında; ‘’Zaten aldatıldığım kanıtlandı. Bu yüzden davanın sonuçlanmasını bekliyorum’’ diyerek gelişmeler hakkında bilgilendirdi. Başarışı oyuncu yanındaki kız arkadaşıyla ilgili arkadaşım dedikten sonra ise çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

SERGEN: KENDİSİ ARKADAŞIM

Ünlü oyuncu Burak Sergen, önceki gün yanında kendisinden yaşça küçük arkadaşıyla görüntülendikten sonra arkadaşım diye bahsetmişti. Başarılı oyuncunun yanındaki arkadaşının Gizem isminde olduğunu öğrenildikten sonra aralarındaki ilişkileri soruldu. Bunun üzerine Burak Sergen geçtiğimiz günlerde de aynı kadınla görüntülenen arkadaşı hakkında; ‘’Kendisi arkadaşım. Ama şu boşanma süreci belli olsun o zaman netleşir durumlar’’ diyerek herkesi şaşırtan bir cevap verdi. Ünlü oyuncu arkadaşım diye bahsettiği kişiden boşanma davası sonrasında sevgilisi olabileceğinin de sinyallerini yakmış oldu. Geçirdiği zor günleri geride bıraktığı görülen ünlü oyuncunun hayranları ise bu duruma oldukça sevindi. 

burak sergen

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal