Ünlü Şarkıcı Seda Sayan Kendisine İkizi Kadar Benzeyen Mia’ya Çektiği Videoyla Seslendi!

Sosyal medya fenomeni olan Mia isimli bir kadının ünlü şarkıcı Seda Sayan’a tıpa tıp benzerliği herkesin ağzını açık bıraktı. Konuyla ilgili Sayan video çekerek bir açıklama yaptı. İşte o detaylar…

19.01.2022-16:35 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-17:22)

Sesi ve seslendirdiği şarkılarının yanı sıra dobra açıklamaları ve son zamanlarda yaptırdığı estetik operasyonlarıyla dillerden düşmeyen Seda Sayan’a adeta ikizi kadar benzeyen bir sosyal medya fenomeni çıktı. Mia isimli genç kadını keşfeden sosyal medya kullanıcıları Seda Sayan’a olan benzerliği karşısında şaştı kaldı. Ünlü şarkıcıya gönderilen ve hem sosyal medyada hem de magazine gündemine düşen o fotoğraflardan sonra başarılı şarkıcıdan ilk açıklama geldi. Kendisine en az ikizi kadar benzeyen kadını gördüğünü söyleyen ünlü şarkıcı Seda Sayan, 2.sayfa isimli magazine programına konuyla ilgili düşüncelerini paylaştığı videosunu gönderdi. Canlı yayında izlenilen videoda ünlü şarkıcı; ‘’Sosyal medya artık o kadar çok benzerlerim oldu ki ‘baktığımda ben bu fotoğrafı ne zaman çektirdim’ diyorum. Sonra bir bakıyorum ki ben değilim! Olsun, kızmıyorum. Bütün kardeşlerimi bulun bana! Bunlar benim kardeşlerim…’’ ifadelerini kullandı.

SAYAN: BUNLAR BENİM KARDEŞLERİM

Seda Sayan’a benzerliğiyle dikkat çeken sosyal medya fenomeni Mia isimli kişinin fotoğraflarına ise; ‘’Seda Sayan imaj değiştirmiş sandım’’, ‘’Herkes Seda Sayan olmuş’’ gibi yorumlar yapıldı. Ünlü fenomenin hesabı bu yorumlardan ve paylaşımlardan sonra daha da ilgi çekerken, geçtiğimiz günlerde yaptırdığı Fransız askısı sebebiyle dikkatleri üzerine çeken Berksan hatırlatıldı. Geçirdiği operasyonun videosunu tıpkı Seda Sayan gibi hesabından paylaşan Berksan da, Seda Sayan’a benzetilmişti. 59 yaşındaki güzel şarkıcı ve sunucu Seda Sayan’a benzeyen kişilerin, son dönemlerde artan estetik operasyonları sebebiyle de olduğu aşikar gözüküyor.

seda sayan 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal