Hande Erçel’in Ablasının Doğum Gününe Gitmeyen Kerem Bürsin Yaptığı Yorumla Kafaları Karıştırdı!

Ünlü oyuncu Hande Erçel ile uzun bir zamandır aşk yaşayan Kerem Bürsin, sevgilisinin ablasının doğum günü organizasyonuna gitmeyince gözler Bürsin’e çevrildi.

19.01.2022-15:17 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-15:58)

‘’Sen Çal Kapımı’’ dizisi ile ekranlara gelen Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in dizideki aşkları kısa sürede gerçeğe dönüşmüştü. Başarılı oyunculuklarının yanı sıra özel hayatlarıyla da merak edilen ikilinin sosyal medyadaki samimi halleri ise hayranları arasında en çok sevilen konular arasında yer aldı. Davetlere ve ödül törenine el ele giden ünlü çift, geçtiğimiz günlerde aldıkları kötü haberi sosyal medya hesapları üzerinden duyurmuştu. Artan vaka sebebi ile koronavirüse yakalandıklarını söyleyen ünlü çift, virüsü atlattıktan sonra rahat bir nefes aldı. Önceki gün ablası Gamze Erçel’in 30.yaş gününü kutlamak için organizasyona giden Hande Erçel’in sosyal medya hesaplarından paylaştığı eğlenceli fotoğrafları, takipçileri arasında çok beğenilmişti. Ünlü oyuncunun yanında gözler Kerem Bürsin’i ararken, Bürsin’den gecikmeyen yorum geldi. 

BÜRSİN: BAYILIYORUM BENİ DIŞLAMANIZA

Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel, önceki gün 30.yaşına girdi. Güzel oyuncu soluğu ablasının yanında alarak, organizasyondan çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Gamze Erçel’in eşi Caner Yıldırım da eşi ve baldızıyla olan fotoğrafını kendi hesabından ‘’İyi ki’’ notuyla paylaşarak, Hande Erçel’in üzerine de Kerem Bürsin’i etiketledi. Bunun üzerine etkinlikte gözükmeyen Kerem Bürsin sessizliğini bozarak; ‘’Bayılıyorum size! Ve hep beni dışlamanıza’’ diyerek esprili bir yanıtta bulundu. Ünlü oyuncunun yaptığı bu yorumdan sonra Hande Erçel’le aralarında olumsuz bir şey olmadığı da ortaya çıkmış oldu. Böylece Hande Erçel ve Kerem Bürsin hayranlarının da yüreğine adeta su serpildi. 

hande erçel gamze erçel

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal