Ünlü Oyuncu Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu’nun Zekeriyaköy’de Taşındıkları Evin Fiyatı Dudak Uçuklattı!

Ünlü oyuncu Sinem Kobal ve meslektaşı Kenan İmirzlaıoğlu, ikinci çocuklarını kucaklarına almanın heyecanını yaşarken, ev taşıma telaşı içerisine girdiler. İşte ünlü çiftin yeni evi ve fiyatı…

19.01.2022-14:09 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-14:09)

Ekranların sevilen yüzleri arasında yer alan ve özel hayatları kadar oyunculuklarıyla da piyasaya damgasını vurmuş olan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti şaşırtacak bir karar aldı. Dolu dizgin yaşadıkları aşklarını yıllar önce evlilikle taçlandıran çift, ilk bebekleri Lalin’i 2020’de kucaklarına almanın mutluluğunu yaşamıştı. Geçtiğimiz aylarda ise güzel oyuncu Sinem Kobal ikinci müjdeyi de vererek, hamile olduğunu duyurdu. Ünlü oyuncunun bu haberi hem yakın dostları tarafından hem de hayranları tarafından mesajlar ve yorumlarla kutlandı. Ardı arkası kesilmeyen tebrik mesajları arasında kaybolan güzel oyuncu, iyi dileklerini sunan herkese teşekkür etti. 

İKİNCİ ÇOCUK İÇİN EV DEĞİŞTİRDİLER

Özel hayatları çok merak edilen Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti, ikinci bebek öncesi hayatlarında bir değişiklik yapmaya karar verdi. Emirgan’da oturdukları evden bahçesinin küçük olması sebebiyle ayrılmak isteyen ünlü çift, Zekeriyaköy’den yeni bi rev arama telaşı içerisine girdi. Kendileri gibi başarılı bir oyuncu olan Aras Bulut İynemli ise, oturduğu Zekeriyaköy’den yakın dostlarına ev bulabilmek için kollarını sıvadı. Böylece İmirzalıoğlu çiftinin isteyeceği tarzda büyük bir bahçeli ev buldular. Emirgan’daki evden taşınmak için işlemlere başlayan ünlü çiftin taşınabilmesi yaklaşık iki gün sürdü. Posta gazetesinden Ali Keser’in haberine göre ünlü çift taşınma esnasında başka bir eve geçerek taşınma durumlarını bitmesini bekledi. Ünlü çiftin Zekeriyaköy’deki yeni evlerine ödedikleri tutar ise dudak uçuklattı. İddialara göre İmirzalıoğlu ve Kobal çifti, yeni evlerine tam tamına 32 milyon TL gibi bir tutar ödedi.

sinem kobal kenan imirzalıoğlu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal