Ünlü Şarkıcı Murat Boz’un Rol Arkadaşı Tuba Büyüküstün’e Olan Bakışları Aşk İddialarının Cevabı Oldu!

Yakın zamanda isimleri aşkla anılan Murat Boz’la Tuba Büyüküstün yeniden bir araya geldi. Ünlü isimlerin yer aldığı fotoğraf karesindeki samimi halleri gözlerden kaçmadı. İşte o detaylar…

19.01.2022-13:10 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-13:23)

Ekranların sevilen oyuncusu Tuba Büyüküstün ile şarkıcı Murat Boz arasında, geçtiğimiz aylarda bir aşk dedikodusu çıkmıştı. ‘’Another Self’’ isimli dizinin başrol oyuncusu olan Büyüküstün ve Boz ikilisi, haklarında çıkan bu iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı. Uzun süredir hayatlarında kimsenin olmadığı ikili, aylar sonra yeniden bir araya geldi. Ekip arkadaşlarıyla birlikte çekilmiş olan fotoğraflarında samimi halleri gözlerden kaçmayan ikilinin, yeni bir aşka yelken açıp açmadığı ise merak konusu oldu. Yakın zaman öncesinde basın mensuplarının objektiflerine yakalanan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, çıkan aşk iddialarını şu sözlerle yalanlamıştı; ‘’Adım herkesle anılıyor. Böyle bir durum söz konusu değil’’ diyerek bu iddialara son noktayı koymuştu. 

SAMİMİ HALLERİ GÖZLERDEN KAÇMADI

Another Self’in oyuncuları önceki gün tekrar bir araya geldi. Bir akşam yemeğinde buluşan ekip, toplu çekilmiş fotoğraflarını da sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Fotoğraflarda dikkat çeken detay ise Murat Boz’la Tuba Büyüküstün’ün samimi halleri oldu. Özellikle ünlü şarkıcının rol arkadaşına bakarken çekilmiş olan fotoğrafı ise aşk iddialarını daha da güçlendirdi. O Ses Türkiye’de Damla Sönmez’le olan samimi halleri nedeniyle ismi aşk iddialarıyla anılan Boz’un, bu karelerden sonra yine Büyüküstün’le bir şeyler yaşamaya başladığı iddia edildi. Sönmez hakkında sorulan soruları yanıtsız bırakan ünlü şarkıcının hayranları da artık Boz’un yanında birini görmeyi bekliyor. Ünlü isimlerin hayranları ise ikilinin bir ilişkiye başladıkları konusunda yapacakları bir açıklamayı merakla bekliyor.

tuba büyüküstün murat boz

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal