O Ses Türkiye’nin Havasında Aşk Kokusu Var! Damla Sönmez’le Murat Boz’un Sahnede Birbirlerine Yaptıkları Kur Olay Oldu

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında sevilen oyuncu Damla Sönmez de yer aldı. Ünlü oyuncunun performansıyla Murat Boz’un tavırları dikkatlerden kaçmadı. İşte o detaylar…

01.01.2022-12:31 - (Son Güncelleme: 01.01.2022-13:40)

Ekranların en sevilen yarışma programlarından biri olan O Ses Türkiye, her yıl olduğu gibi bu yıl da çok izlenmeye devam ediyor. Birbirinden yetenekli insanların yarıştığı ve büyük rekabetlerin olduğu yarışmada, yılbaşına özel bir ara verildi. Her yıl ekranlara gelen ve televizyon başındaki izleyicilerin keyifli anlar yaşamasını sağlayan O Ses Türkiye’de bu yıl da yıldızlar geçidi yaşandı. Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı yılbaşı bölümünde, geceye renkli anlar damgasını vurdu. Kendi branşında yetenekli ünlülerin olduğu gecede, ekranların sevilen oyuncusu Damla Sönmez de vardı. Güzel oyuncu şarkı performansıyla salondaki izleyicileri coştururken, jüri koltuğunda oturan Murat Boz’la aralarındaki diyalog sosyal medyaya damgasını vurdu. 

SOSYAL MEDYAYA DAMGASINI VURDULAR

Yer aldığı her projede başarılı oyunculuk performansını konuşturan ünlü oyuncu Damla Sönmez, son projesi Aziz dizisi ile ekranlara geliyor. Güllerin Savaşı, Çukur, Aziz gibi çok sevilen ve seyircisi tarafından çok tutulan uzun soluklu projelerde yer alan güzel oyuncu, hafızalara kazınan performanslarıyla ekranların aranan yüzü haline geldi. Her hafta reyting rekorları kıran ve birinciliğe oynayan Aziz dizisinin oyuncularından biri olan yetenekli oyuncu Damla Sönmez, O Ses Yılbaşı Özel bölümüne katıldı. Sahnede şarkı söyleyen güzel oyuncu performansıyla herkesi kendine mest ederken, jüri üyesiyle yaşadığı diyalog geceye damgasını vurdu. Ünlü oyuncuyla Murat Boz arasındaki uyum ve davranışlar, izleyicinin gözünden kaçmadı. Sosyal medyaya damgasını vuran görüntüler sonrası Murat Boz’la Damla Sönmez’in aralarında bir şey olup olmadığı tartışılmaya başlandı. Yıllar önce yine aynı sahneye çıkan Aslı Enver’le Boz arasında benzer durumlar yaşanmıştı. Yakışıklı şarkıcının o halleriyle dün geceki hallerini birbirine benzeten takipçileri, ikiliyi birbirine çok yakıştırdı. 

damla sönmez ve murat boz

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal