Murat Boz'dan Tuba Büyüküstün Açıklaması! İlk Kez Açıkladı

Murat Boz ile Tuba Büyüküstün hakkında ortaya atılan aşk iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İddialara ilk cevap yakışıklı şarkıcı Murat Boz'dan geldi.

15.07.2021-17:53 - (Son Güncelleme: 15.07.2021-17:53)

Murat Boz ile Tuba Büyüküstün hakkında ortaya atılan aşk iddiaları magazin kulislerini hareketlendirmişti. Yeni başlayacak bir dizi projesinde partner olan Murat Boz ile Tuba Büyüküstün'ün, daha çekimler başlamadan baş başa yemek yedikten sonra tekne ile denize açılmaları dedikoduların fitilini ateşlemişti. Magazin gündemine bomba gibi düşen haber sonrası 'Murat Boz ile Tuba Büyüküstün aşk mı yaşıyor?' soruları sorulmaya başlanmıştı.

SOSYAL MEDYADAN İDDİALARA CEVAP VERDİ

Geçtiğimiz hafta Murat Boz'un ismini saklı tuttuğu bir kadınla aşk yaşadığı iddia edildi. Çıkan iddiaların ardından Boz, sosyal medya sayfasından bir paylaşım yaparak dedikoduları yalanladı. Yakışıklı şarkıcı 'Bir ilişkim yok. Olursa bunu muhakkak sizlerle paylaşırım' dedi.


BOĞAZDA TEKNE TURU YAPTILAR

Aslı Enver'den ayrıldıktan sonra uzun süredir yalnız olan Murat Boz ile geçtiğimiz yıl Umut Evirgen ile ilişkisini noktalayan Tuba Büyüküstün hakkında sürpriz bir iddia ortaya atılmıştı. Dijital platformda yayınlanacak olan Another Self'te yer alacak ikilinin aşk yaşadığı iddia edilmişti. Boz ve Büyüküstün, geçen haftalarda ise Beykoz'daki bir mekanda baş başa yemek yedi. Çift, daha sonra da Boğaz'da tekne turu yaptı.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal