O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Programında Gökçe Bahadır’ın Giydiği Derin Bacak Dekolteli Elbise Yürek Hoplattı!

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Programı’nda her yıl olduğu gibi bu yıl da yıldızlar geçidi yaşandı. Ünü oyuncu Gökçe Bahadır’ın performansı ve derin yırtmacı çok konuşuldu. İşte habere ilişkin o detaylar…

01.01.2022-10:59 - (Son Güncelleme: 01.01.2022-11:29)

Ekranların sevilen oyuncusu Gökçe Bahadır, oyunculuk performansının yanı sıra hayranlarını sesiyle de büyülemeye devam ediyor. Ünlü oyuncu yer aldığı her projede canlandırdığı karakterle herkesi bir kez daha kendine hayran bırakırken, başarılı oyuncu son dizisi ‘’Evlilik Hakkında Her Şey’’ ile gündeme gelmeye devam ediyor. Yetenekli oyuncu sergilediği oyunculuk performansının dışında, sahneye çıkıp şarkı söylemekten de büyük keyif alıyor. Bahadır, seslendirdiği şarkılar ve sahnedeki tavırlarıyla hayranlarını kendine mest etmeyi başarıyor. Her yeni yıl gecesi ekranlara gelen ve ekran başındaki izleyicilere keyifli dakikalar yaşatan O Ses Türkiye yarışmasının bu yılki konuklarından biri de Gökçe Bahadır’dı. Bahadır sahneye çıktığı ilk andan indiği son ana kadar muhteşem bir performans gösterdi. Sahneye çıkarken bacak dekoltesi olay olurken, Ebru Gündeş’le yaptığı düet de çok konuşuldu. 

OYUNCU HERKESİ KENDİNE HAYRAN BIRAKTI

2021 yılında jüri üyeliğini Oğuzhan Koç, Ebru Gündeş, Murat Boz ve Beyazıt Öztürk’ün üstlendiği O Ses Türkiye yarışmasında, binlerce yetenekli kişiler sahneye çıkıp şarkıları seslendirirken yılbaşı özel programında yine ünlüler geçidi vardı. Kendi alanlarında birbirinden yetenekli oyuncuların ve sporcuların sahneye çıkıp ekran başındaki izleyiciler için şarkı söyleyip şans ettiği programda çok keyifli anlar yaşandı. Sahneye çıkıp şarkı söyleyen ünlülerden biri olan Gökçe Bahadır, hem sahnedeki şarkı söyleme performansıyla, hem de gece için seçtiği derin bacak dekolteli elbisesiyle herkesi kendine hayran bıraktı. Ünlü oyuncunun performansı, jüri koltuğunda oturan ünlü isimlerin mest olmasına neden oldu. Sertab Erener’in Rüya isimli şarkısını seslendiren başarılı oyuncu, sonrasında Ebru Gündeş’le düet yaptı. Jüri üyeleri arasında seçim yapmak durumunda olan Bahadır ise Ebru Gündeş’i seçti. 

gökçe bahadır

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal