İbo Show Yılbaşı Özel Programında Oryantal Didem Fırtına Gibi Eserek Herkesi Kendine Hayran Bıraktı!

Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan İbo Show programının yılbaşı özel bölümünde yıldızlar geçidi yaşandı. Geceye oryantal didemin dans performansı damga vurdu. İşte Didem’in efsane performansı…

01.01.2022-09:40 - (Son Güncelleme: 01.01.2022-09:40)

Televizyon ekranlarının efsanevi programı İbo Show, uzun yılların ardından 2021 yılında tekrar ekranlara dönmüştü. Birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı programda, her bölüm yeni bir müzik ziyafeti yaşandı. Yılbaşı özel programıyla seyircilerin eğlenceli vakitler geçirerek yeni yıla girmesini sağlamaya çalışan yapım ise yine birbirinden ünlü isimleri İbo Show programına davet etti. Yıldızlar geçidinin yaşandığı geceye, Mahmut Tuncer, Gülben Ergen, Serdar Ortaç, İrem Derici, İdo Tatlıses,Ümit Besen, Şafak Sezer ve Oryantal Didem gibi isimler katıldı. Ekran başındaki izleyiciyi hem güldüren hem de eğlendiren İbo Show’da oryantal Didem’in performansıyla unutulmaz anlar yaşandı. 

DİDEM SOSYAL MEDYAYA DAMGASINI VURDU

Ünlüler geçidinin yaşandığı İbo Show programında, birbirinden değerli isimler geceye damgasını vurdu. Şarkıların söylendiği, esprilerin yapıldığı ve dans şovlarıyla ekran başındakilerin eğlenmesi sağlandığı programa oryantal Didem rüzgarı esti. Didem geceye alışılmadık dansı ve efsanevi performansıyla damgasını vururken, ünlü dansçının giydiği kıyafetten gösterdiği performansa kadar her şeyi sosyal medyada çok konuşuldu. Magazin gündemine ve sosyal medyaya bomba gibi düşen oryantal Didem’in görüntüleri, tüm mecralarda hızla yayılarak nasıl böyle dans edebildiği tartışıldı. Bazı kullanıcılar ise Didem’in giydiği kıyafeti folyoya benzeterek ünlü dansçıya takıldı. Ünlü şarkıcıların birbirinden güzel şarkılarını seslendirdiği ve eğlendikleri yılbaşı gecesinin kapanışını unutulmaz oryantal dansıyla Didem üstlendi. Ünlü dansçının geceye damga vurduğu görüntüleri, sosyal mecralarda binlerce yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. 

ibrahim tatlıses

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal