Zor Durumda Kalan Oryantal Didem Ne Yapmak Zorunda Kaldı?

Pandemiden dolayı zor günler geçiren Oryantal Didem maddi sıkıntılar yaşıyor. Uzun zamandır sosyal medyadan uzak olan ünlü isim çarpıcı açıklamalar yaptı.

01.06.2021-09:56 - (Son Güncelleme: 01.06.2021-11:01)

Oryantel Didem Kınalı pandemiden dolayı zor günler yaşıyor. Önceki röportajlarında pandemiden ötürü işsizlikten yakınmıştı. Kınalı; 'Dans okulumu kapattım. Hiçbir gelirim yok, zor durumdayım. Bir yıldır çalışmıyorum. Faturalarımı menajerim ödedi, borcum da çoğaldı. 'açıklamasını yapmıştı. Oryantal Didem, İbrahim Tatlıses'in bir dönemin programı 'İbo Show'da gösterdiği performanslarla adından söz ettirmişti.

'ARABAMI SATACAK KONUMDA DEĞİLİM'

'Pandemi nedeniyle işsiz kaldığı için arabasını satacağı' haberleriyle gündeme gelen Didem Kınalı, 'Evet, biraz daha dayanabilirim hazıra dağ dayanmaz. Dört aydır çalışmıyorum. Ama ilerde ne olur, Allah bilir. Ama şu an çok şükür arabamı satacak bir konumda değilim. Ben anneme yeğenlerime ve kendime bakıyorum o yüzden çalışmam lazım' cümlelerini kurmuştu.

'LÜKS ARACI SATIŞTA'

Faturalarını ve kirasını ödeyemediğini ve yardım için e -devlete başvuru yaptığını açıklayan oryantal Didem çalışmadığını maddi sıkıntılarından ötürü cipini satışa çıkardığını dile getirdi. Ekonomik sorunlarından dolayı cipini satmak istediği ve bir oto galerisine bıraktığı öğrenildi. Kınalı'nın lüks aracı bir galerinin internet sitesinde 485 bin TL'ye satışa konuldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal