27.07.2022-12:57 (Son Güncelleme:09.09.2023-13:30)


1

İrem Derici kim?

İrem Derici kim?

İrem Derici, Türk pop şarkıcısıdır. Annesinin adı jale Ediz, reklamcılık yapan babasının adı Hulusi Derici’dir. 4 yaşında org çalmaya başladı. İrem 5 yaşında iken anne- babası boşandı. ilkokula giderken Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı piyano bölümünde eğitime başladı lise bitene kadar devam etti.



2

Şarkıcı İrem Derici'nin hayatı

Şarkıcı İrem Derici'nin hayatı

21 Mart 1897 yılında dünyaya gözlerini açan İrem Derici, lise öğrenimini Işık Lise'sinde tamamladı. Burnundan şikayetçi olan şarkıcı 16 yaşında burun estetiği oldu. ‘monopop’ adlı bir grubu olan şarkıcı 16 yaşından beri Beyoğlu’nda kulüplerde çalıştı. Üniversiteden sonra O Ses Türkiye'ye katılarak kariyerine adım attı.



3

İrem Derici'den sevgilisi ile paylaşım

İrem Derici'den sevgilisi ile paylaşım

Survivor’un eski yarışmacısı Atakan Işıktutan ile yeni bir aşka yelken açan İrem Derici, çıktıkları yurt dışı tatilinden kareler paylaştı. Dudak dudağa fotoğraflarını paylaşan Derici eleştirilerin hedefi oldu. Hayranları, “Bu kadarı da ayıp be , saygısızlık. Ülke de 45 bin kişi hayatını kaybetmiş, içimiz yanıyor, senin paylaşımına bak” şeklinde yorumlar yapıldı.



4

Yeni aşkı

Yeni aşkı

İddialara göre İrem Derici, Survivor Atakan ile sevgili oldu! İkilinin aynı anda aynı story'i atması da bu iddiaları güçlendirdi.



5

Melih Kibar‘ın bugüne kadar hiç duyulmamış son bestesi olan “Bensiz Yapamazsın” şarkısı ile adını duyurdu. Ardından hızla yein şarkılar besteleyen ve coverlayan ünlü şarkıcı bir dönem yeme bozukluğuna yakalandı. Çok ciddi kilo veren İrem Derici kendini toparladı şu an güncel kilosu 60.



6

İrem Derici'den ortalığı karıştıran ifşa

İrem Derici'den ortalığı karıştıran ifşa

Yaptığı paylaşımlarla her daim dikkatleri üzerine çeken Derici, bu sefer ünlü iş insanını ifşaladı. Demirkol’un "Hiç ahlaksız teklif aldın mı?" sorusuna bomba bir yanıt verem derici ağızları açık bıraktı. Derici "Sosyal medyada mavi tikli insanlardan aldım ahlaksız teklifi. Yeşil sahalar ve iş insanları var aralarında. En ilgincini söyleyeyim: 5 dakika sırtımı çiğne 5 bin Euro" yazmışlar" dedi.



7

Albümleri

Albümleri

2012 – bensiz yapamazsın 2013 – düşler ülkesinin gelgit akıllısı (single) 2013 – iki (maxi single)



8

2014 – neredesin sen (single) 2014 – kalbimin tek sahibine (single) 2014 – üç (maxi single)



9

2015-tüm şarkılar 2016- dantel 2018- sabıka kaydı



10

Sevgilisinden ayrıldı

Sevgilisinden ayrıldı

Ünlü şarkıcı bir süredir beraber olduğu Atakan Işıktutan'la ayrılık kararı aldı. Derici sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Işıktutan'a teşekkür ederek ayrıldıklarını açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr