Boşanma Arifesinde Olan Bensu Soral’la Hakan Baş Çifti Barışarak Yeni Yıla Paris’te Girdi!

Ünlü oyuncu Bensu Soral’la eşi Hakan Baş, evliliklerinde zor günler geçiriyordu. Ünlü çiftin boşanacakları gün beklenirken, birlikte Paris’e tatile gittiler. İşte detaylar…

01.01.2022-10:18 - (Son Güncelleme: 01.01.2022-11:29)

Ekranların sevilen oyuncusu Bensu Soral, uzun bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Hakan Baş’la nikah masasına oturmuştu. 2018 yılında verdiği bu kararla hem hayranlarını şaşırtan hem de mutlu eden başarılı oyuncu, Hakan Baş’la süren mutlu evliliğinde 2021 yılında bazı sorunlar yaşamaya başladı. Haklarında çıkan ayrılık iddialarının peşinden, Baş’ın güzel oyuncuya ihanet ettiği iddiaları da gündeme geldi. Bu haberler karşısında sessiz kalamayan ünlü oyuncu, zor zamanlar geçirdiğini ve herkesten anlayış beklediğini dile getirdi. Bu açıklamaların ardından beraber görülmeyen çiftin ayrılacakları gün beklenirken, çiftten güzel haber geldi. 

SÜRPRİZ BARIŞMA HAYRANLARINI SEVİNDİRDİ

Bir süredir haklarında çeşitli iddialar çıkan ve ayrılacakları konuşan Soral ve Baş çiftinden hayranlarını sevindirecek müjdeli haber geldi. Güzel çift yeni yıla aşıklar şehri Paris’te girdi. Ünlü çift yılbaşı gecesinden birlikte oldukları fotoğrafları da sosyal medyadan paylaşarak güzel haberi takipçilerine duyurmuş oldu. Ünlü çiftin bu haberi hem çok sevindirirken hem de ikilinin arasındaki problemin çözüldüğü düşünüldü. Birbirine yakışan çiftin, bebekle ilgili konular yüzünden anlaşamadığı iddia edilmişti. Bebek sahibi olmak isteyen Hakan Baş’ın, ve bebekten önce kariyerine öncelik vermek isteyen Bensu Soral’ın kararlarının çakışarak ilişkilerini zedelediği ortaya atılmıştı. Bu iddiaların ve ihanet söylentilerinin ardından  Baş; ‘’Bensu ile uyuşamadığımızı düşündüğümüz bazı konulardan dolayı yaklaşık bir aydır çalkantılı bir dönem geçirdiğimiz doğru. Bir yandan da toparlamak için karşılıklı çaba sarf ediyoruz. Dışarıdan gelen yanlış yorumlar süreci daha da zora sokuyor. Hassasiyet rica ediyoruz’’ diye bir açıklama bulunmuştu. Geçtiğimiz yıl ünlü oyuncuya sorulan ‘’Anne olmak istiyor musunuz?’’ sorusundan sonra Soral, ‘’Eşim Hakan'la bir çocuk çok istiyoruz ama her şeyin bir vakti, zamanı var. Şu an işlerime odaklandım’’ şeklinde yanıtlamıştı. İkilinin ayrılık iddialarının ardından tekrar bir araya gelmesi, bebek konusunda bir karara varıp varmadıkları durumunu gündeme getirdi. Ablası Hande Soral’ın yeni bebek müjdesinden sonra acaba, Bensu Soral da mı hamile? Güzel oyuncunun ilişkileri bebek konusu hakkında yapacağı açıklama merakla bekleniyor. 

BENSU SORAL

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal