Bensu Soral, Hakan Baş Çifti Boşandı!

2018 yılında dünya evine giren Bensu Soral ve Hakan Baş çiftinden ayrılık haberi geldi. Ünlü çiftin olaylı ayrılığı gündem oldu. 

14.10.2021-17:22 - (Son Güncelleme: 14.10.2021-17:36)

Bir süredir Bensu Soral ve Hakan Baş çiftinin evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşıyordu. Magazin dünyasının gözde çifti olan Hakan Baş ve Bensu Soral, birliktelikleri hakkında yayılan dedikodular üzerine aralarında gerçekten sorun olduğunu ve herkesin buna saygı duymasını beklediklerini paylaşmışlardı. Çifti ayrılığa götüren süreç için ihanet dedikoduları yapılsa da çift bu tarz haberleri de yalanlamıştı.

SESSİZ SEDASIZ AYRILDILAR

Gazete Magazin'in paylaştığı habere göre, evliliklerini kurtarmayı başaramayan Bensu Soral ile Hakan Baş çifti, bugün resmi olarak boşandıkları öğrenildi.

dgf

ÜNLÜ ÇİFTİ BOŞANMAYA GÖTÜREN SÜREÇ

Kısa bir süre öncesine kadar mutlu evlilikleriyle herkesi kendilerine imrendiren çiftin evliliklerinin sallantıda olduğuna dair dedikodular, magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. Bensu Soral (30) ile kendisinden sekiz yaş büyük eşi Hakan Baş arasındaki krizn çocuk sebebiyle patlak verdiği iddiaları dolaşmaktaydı. Bu iddiaların ardından, Bensu Soral'ın geçtiğimiz ay final yapan Cam Tavanlar dizisindeki partneri Kubilay Aka ile çekilen samimi fotoğrafları ortalığı sallamıştı. Tüm bu gelişmelerin ardından Bensu Soral ve Hakan Baş evliliklerini gözden geçirmiş ve için evlerini ayırmışlardı. Hakan Baş’ın, geçtiğimiz hafta şarkıcı Edis'in asistanlığını yaptığı anlaşılan Simge İnce ile Nişantaşı'nda bir parti çıkışında görüntülenmişti. Tüm bu bu yaşananlar Bensu Soral ve Hakan Baş'ın evliliğinin sonlanmasına neden oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal