Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden Olaylı Ayrılık!

Yayınlandığı günden beri izleme rekorları kıran sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova da ilginç kadro ayrılıkları ile çalkalanıyor. Şimdi de dizinin en sevilen ismi Kerem Alışık kadrodan ayrılacak!

31.08.2021-11:48 - (Son Güncelleme: 31.08.2021-11:48)

Yayınlandığı günden beri izleme rekorları kıran sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova da ilginç kadro ayrılıkları ile çalkalanıyor. İlk önce dizi kadrosundan ünlü isim Murat Ünalmış ayrılmıştı ve, yerine İbrahim Çelikkol gelmişti. Diziye daha sonrada Hande Soral dahil olmuştu. Ancak Soral'ın Yeni sezon ilk bölümü sonrası diziden ayrılacağı öğrenildi. Tüm bunların üzerine diziden bir oyuncu daha ayrılacak işte detayları...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'YA KEREM ALIŞIK VEDA EDİYOR!

Atv ekranlarında her perşembe yayınlanan sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Dizinin sezon finali sonrası, bir çok ayrılık yaşandı. Yeni sezonunda ünlü oyuncuda dizide olmayacak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'YA KEREM ALIŞIK VEDA EDİYOR!

'Seneye Bu Zamanlar' İsimli proje ile program sunacak olan Kerem Alışık dizinin 107. bölümünde veda edecek. Devam etmeyeceği de yakınları tarafından doğrulandı!

Kerem Alışık, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fekeli karakterine hayat veriyordu.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA KONUSU NEDİR?

Dizinin konusunda, 'Yılmaz'  ile sevgilisi yaşasın diye kendini bir evliliğe hapseden 'Züleyha' nın hikayesi anlatılıyor. 1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal