Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Züleyha'sı Ölüyor Mu?

ATV'nin sevilen dizisi Bir zamanlar Çukurova dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin bu bölümünde izleyicilerin akıllarına bazı sorular takıldı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha'sı ölüyor mü? Hilal Altınbilek Bir Zamanlar Çukurova dizisinden çıkacak mı?

12.03.2021-12:07 - (Son Güncelleme: 12.03.2021-12:07) Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Züleyha'sı Ölüyor Mu?

Başrollerinde; Hilal Altınbilek ve Murat Ünalmış'ın yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi dün akşam 87. bölümü ile ekranlara geldi. Züleyha'nın geçirdiği kaza akıllara Hilal Altınbilek diziden çıkıyor mu? sorusunu getirdi. 

Bir Zamanlar Çukurova en son 87. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin bu bölümünde Züleyha, geçirdiği kaza yüzünden hastaneye kaldırılır. İzleyiciler, Züleyha'nın geçirdiği bu kazadan sonra Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılacak mı sorusunu akıllara getirdi. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dün akşam 87.bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin başarılı oyuncusu Hilal Altınbilek'in başka bir diziye transfer olacağı konuşuluyordu. Ancak böyle bir açıklama ne oyuncudan ne de kanaldan geldi.

HİLAL ALTINBİLEK KİMDİR?

Hilal Altınbilek, 1991 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Hilal Altınbilek, 1.68 boyunda ve 50 kilodur. Altınbilek, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim almıştır. Hilal Altınbilek Dizi ve Filmleri İlk olarak Derin Sular adlı dizi ile ekran macerasına başladı.Altınbilek daha sonra, Karagül ve Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol aldı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal