Taha Hüseyin Karagöz’den Özgür Özel sözleri: ‘Öyle dediyse canı sağolsun’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile gözüşen Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz, Özgür Özel’in "Nikah davetiyesi için uğradı kapıdan gönderecek halimiz yoktu" sözleriyle ilgili olarak "Öyle dediyse canı sağ olsun. Sonuçta Sayın Genel Başkan'a çok ciddi tazyik var bu anlamda." sözlerini kullandı.

09.05.2024-10:02 - (Son Güncelleme: 09.05.2024-17:27) Taha Hüseyin Karagöz’den Özgür Özel sözleri: ‘Öyle dediyse canı sağolsun’

Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz'ün CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yaptığı görüşme gündeme bomba gibi düştü. Özellikle CHP'ye yakın çevrelerden büyük tepkiler gelmeye devam ederken, Karagöz'ün TV100'de Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına katılması ve görüşmenin detaylarını açıklaması büyük ilgi uyandırdı.

HDP hariç tüm partilerle temasım var

Karagöz, programda yaptığı açıklamada, Özgür Özel'in daha önce bir televizyon programına konuk olduğunu ve o günden itibaren ikili arasında süregelen bir hukuki diyaloğun olduğunu belirtti. Bayramda ve farklı zamanlarda Özel ile iletişim halinde olduklarını söyleyen Karagöz, "Ben sadece Sayın Özel’le değil, İYİ Parti’den de Gelecek Partisi’nden, HDP hariç tüm partilerle temasım vardır" dedi.

23 Nisan resepsiyonunda da Özgür Özel ile karşılaştığını ve kendisine başarılar dilediğini ifade eden Karagöz, sonrasında randevu talebi için görüşme organize etmek istediğini söyledi. TBMM'de gerçekleşen görüşmenin randevulu olduğunu belirten Karagöz, "Ankara'daki programım oldu, AK Parti'de birkaç görüşme yaptım. Sonra randevu talebim için danışmanına ulaştım ve yardımcı oldular" şeklinde konuştu.

Taha Hüseyin Karagöz’den Özgür Özel sözleri: ‘Öyle dediyse canı sağolsun’

Öyle dediyse de canı sağolsun

Görüşmeyle ilgili Özgür Özel'in "Nikah davetiyesi için uğradı kapıdan gönderecek halimiz yoktu" şeklindeki açıklamasına da değinen Karagöz, bu sözleri doğrulamadığını belirtti. Karagöz, "Ben burada Özgür Bey'i yalanlayacak değilim, açıklaması nasıl aktarıldı bilmiyorum. Öyle dediyse de canı sağ olsun. Sonuçta Sayın Genel Başkan'a çok ciddi tazyik var bu anlamda. Ben yaşadığımı söyleyim. Gittim, Ali Mahir Başarır ile kapıda karşılaştım. Onla da biraz lafladık sonra benim sıram gelince içeri buyur erttiler" şeklinde konuştu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal