Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 19 Mayıs mesajı: ‘Bu milletin en büyük varlığı ve sermayesidir’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında yayınlandığı mesajda, "19 Mayıs ruhu, bu milletin en büyük varlığı, en büyük sermayesidir. Zorluklara karşı durmanın, azimle, inançla, kararlılıkla hep beraber mücadele etmenin anlamı bu ruhta gizlidir." ifadelerini kullandı.

19.05.2024-10:55 - (Son Güncelleme: 19.05.2024-10:55) Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 19 Mayıs mesajı: ‘Bu milletin en büyük varlığı ve sermayesidir’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlamak üzere bir mesaj yayımladı. Erdoğan, mesajında 19 Mayıs 1919'un, Türkiye'nin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinde dönüm noktası olduğunu vurguladı. Bu tarihin, milletin birlik ve beraberlik ruhunu ateşlediğini, toplu bir direnişin başlangıcı olduğunu ifade etti.

‘Bu milletin en büyük varlığı ve sermayesidir’

TRT Haber’de yer alan habere göre; Samsun'da yakılan istiklal meşalesinin, Anadolu'nun dört bir yanına yayılarak bir kurtuluş hareketine dönüştüğünü belirten Erdoğan, 19 Mayıs ruhunun Türk milletinin en önemli mirası olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 19 Mayıs mesajı: ‘Bu milletin en büyük varlığı ve sermayesidir’

Erdoğan, "Zorluklarla mücadele etmenin ve birlikte ilerlemenin önemi, bu ruhun içinde yatar. Ülkemizin karşı karşıya kaldığı zorluklara rağmen, 19 Mayıs ruhunu yaşatarak ve ileriye taşıyarak, Türkiye'nin kalkınma ve güçlenme yolunda ilerlemesini sürdürmek en büyük görevimizdir" dedi.

Gençleri, tarihe ve bugüne sahip çıkmaya, birbirleriyle dayanışma içinde olmaya çağıran Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten dileklerle kutladığını ifade etti.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal