Emniyet’ten zehir tacirlerine operasyon: 1 tonun üzerinde yasaklı madde ele geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün zehir tacirlerine yönelik düzenlediği Narkoçelik-17 operasyonlarında 7 uyuşturucu madde imalatçısı yakalanırken 1 ton 23 kilogram Metamfetamin ele geçirildi.

19.05.2024-10:34 - (Son Güncelleme: 19.05.2024-10:34) Emniyet’ten zehir tacirlerine operasyon: 1 tonun üzerinde yasaklı madde ele geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, iki ayrı 'Narkoçelik-17' operasyonunda 1 ton 23 kilogram metamfetaminin ele geçirildiğini duyurdu.

Emniyet’ten zehir tacirlerine operasyon

Haber7’de yer alan habere göre; Yerlikaya'nın açıklamasına göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlar, Kağıthane ve Beylikdüzü ilçeleri ile Ankara'nın Güdül ve Gölbaşı ilçelerinde 10 ayrı adreste ve 4 ayrı araçta düzenlendi.

Emniyet’ten zehir tacirlerine operasyon: 1 tonun üzerinde yasaklı madde ele geçirildi

Operasyonlar neticesinde 955,5 kilogram sıvı metamfetamin, 67,5 kilogram kristal metamfetamin olmak üzere toplamda 1 ton 23 kilogram metamfetamin maddesi, 136 kilogram aseton maddesi ve çeşitli miktarda esrar ele geçirildi. 

Ayrıca, 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ile hassas terazilere de el konuldu. Operasyonlar sonucunda ise 1'i yabancı uyruklu olmak üzere toplam 6 şüpheli gözaltına alındı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal