İstanbul’da 2 şahıs polisle çatıştı: Ölü ve yaralı var

İstanbul Arnavutköy’de polis ekipleri, metruk binanın etrafında uygulama yaparken araç içinde bulunan iki şahıs, polise silah çekti. Yaşanan olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

19.05.2024-10:20 - (Son Güncelleme: 19.05.2024-10:20) İstanbul’da 2 şahıs polisle çatıştı: Ölü ve yaralı var

Arnavutköy'de polis ekibine bir araçtan ateş açılması sonucu yaşanan olayda, polislerin karşılık vermesiyle vurulan iki şüpheliden biri hayatını kaybetti, diğeri ise yaralandı. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenleyen polis ekiplerinin bir araca yaklaşırken araç içinde bulunan E.K. ve H.Ç. isimli şüphelilerin ateş açtığı belirtildi.

İstanbul’da silahlı çatışma 

AA’da yer alan habere göre; açıklamada, "Polis ekiplerinin ateşe karşılık vermesi sonucu söz konusu şahıslar vurulmuştur. Hastaneye sevk edilen şüphelilerden E.K. hayatını kaybetmiş, H.Ç'nin ise tedavisi devam etmektedir. Şahısların üzerlerinde yapılan aramada uyuşturucu madde ve ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir." ifadelerine yer verildi. 

İstanbul’da 2 şahıs polisle çatıştı: Ölü ve yaralı var

Yapılan inceleme sonucu E.K'nin daha önceden kasten yaralama, hırsızlık gibi suçlardan toplam 13, H.Ç'nin ise toplam 6 suç kaydı bulunduğunun belirlendiği, soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal