Feyza Çıpa’dan Kutsi Açıklaması

Feyza Çıpa, 4 aylık sevgilisiyle nikah masasına oturan eski sevgilisi Kutsi hakkında açıklamada bulundu. Çıpa, ‘Evlendiğini duyunca hiç üzülmedim, kalbim kırılmadı. Ben çok mutluyum’ dedi.

12.03.2021-11:18 - (Son Güncelleme: 12.03.2021-11:18) Feyza Çıpa’dan Kutsi Açıklaması

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Kutsi, Feyza Çıpa aşık olmuş ve 2008 yılında nikah masasına oturduğu iki çocuğunun annesi Sinem Bayraktutar ile 2015’de boşanmıştı. Temmuz 2020’de evlenmek için tarih alan Çıpa ile Kutsi, mart ayında ayrılmışlardı.

Kutsi, Feyza Çıpa’dan ayrıldıktan sonra gönlünü Benim Adım Melek dizisindeki çocuk oyuncu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker’e kaptırdı. Dört ay önce aşk yaşamaya başlayan Kutsi ile Sibel Ülker, geçen hafta ise sessiz sedasız nikah masasına oturdu.

‘ORTAK BİR NOKTAYA VARAMADIK’

Kutsi’nin evlilik haberlerinin ardından gözler eski sevgilisi Feyza Çıpa’ya çevrildi. Posta gazetesine konuşan Feyza Çıpa, konuyla ilgili açıklama yaptı. Çıpa, şu ifadeleri kullandı: ‘Biz Kutsi ile 1 yıl önce ayrıldık. Onunla 7 yıl paylaştık. Öyle yazılıp çizildiği gibi evlilik için ona hiç baskı yapmadım. Evlenelim diye bir derdim olmadı. Ortak bir noktaya varamadık’

‘MUHTEŞEM BİR ŞEY YAŞADIK AMA TÜKETTİK’

‘Arkama değil, sadece önüme bakıyorum. İnsanlar şu an Feyza bir pislik yapsın diye bekliyorlar. Ben öyle biri asla değilim. Muhteşem bir şey yaşadık ama tükettik. Ruhumda bitti. Evlendiğini duyunca hiç üzülmedim, kalbim kırılmadı. Ben çok mutluyum. İnşallah o da mutlu olsun’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal