Destan Dizisinin Başrolü Ebru Şahin Hayat Verdiği Akkız Karakteri Hakkında İlk Kez Konuştu!

Ekranların sevilen dizisi Destan, her hafta yayınlandığı yeni bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Destan’ın başrolü Ebru Şahin ise dizi hakkında önemli açıklamada bulundu. İşte o detaylar…

19.01.2022-12:25 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-12:25) Destan Dizisinin Başrolü Ebru Şahin Hayat Verdiği Akkız Karakteri Hakkında İlk Kez Konuştu!

ATV ekranlarının kısa sürede en sevilen dizisi haline gelen Destan, her hafta yayınlanan yeni bölümüyle izleyiciyi merakta bırakmayı başarıyor. Dizinin senaryosu bir yana oyuncu kadrosu da çok konuşulan Destan’ın başrollerinden Ebru Şahin, hayat verdiği Akkız karakteri sebebiyle büyük ilgi görüyor. Ünlü oyuncu yer aldığı birçok diziden sonra Destan dizisindeki canlandırdığı karakteriyle de oyunculuk performansı son zamanlar en beğenilen ve sektörde büyük çıkış yakalayan isimler arasında yer alıyor. Bir projeden diğerine koşan ünlü oyuncu Ebru Şahin ise, hem canlandırdığı Akkız karakteri hakkında hem de içinde bulunduğu dönem dizisi hakkında duygularını dile getirdi. Başarılı oyuncu Şahin; ‘’Türklerin geldiği yeri ve o ruhu önce kendimize sonra insanlara hatırlatacak olmak bizi çok motive ediyor’’ diyerek dizideki rolünün motivasyon kaynağını da belirtmiş oldu. 

SON BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Her salı akşamı ATV ekranlarında seyircisiyle buluşan Destan dizi, her hafta olduğu gibi bu hafta da nefes kesen sahnelere tanık olundu. Dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Destan dizisinde, Akkız’ın Balamir’in kan dökmek için yaptığı planı öğrenmesi ve bunu bozmak için saraya dönmesi geceye damgasını vurdu. Balamir’in suçu Pençe’nin üstüne atacağını öğrenen Akkız saraya döner dönmesine ama hayatı yine tehlikededir. Akkız ile Batuga ise bu süreçte birbirine daha çok bağlanır. Batuga hem Akkız’ın canını kurtarmaya çalışırken hem de Balamir suç üstü yakalamak için bir plan yapar. Fakat bu plan bekledikleri gibi gitmez çünkü asıl büyük oyunu Balamir oynamıştır. 

destan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal