Aşıklar Şehri Paris Çiftlere Yaramadı! Demet’le Oğuzhan'dan Sonra Şimdi de Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen de Ayrıldı!

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya ve işletmeci sevgilisi Umut Evirgen hakkında ortaya bomba bir iddia atıldı. Buna göre ünlü çift yeni başlayan aşklarını sonlandırdı. İşte detaylar…

19.01.2022-11:06 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-11:06)

Geçtiğimiz aylarda ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile işletmeci Umut Evirgen’in aşk yaşamaya başladığı konuşulmuştu. Ortaya atılan bu iddialara sinirlenen Sarıkaya, aşk dedikodularını kesin bir dille yalanlamış ve bunların gerçek olmadığını dile getirmişti. Ünlü oyuncunun bu çıkışından sonra yaptığı açıklama ise; ‘’Yok arkadaşlar, sizin de dediğiniz gibi; bunlar iddia. Böyle şeylerle uğraşmaktan, bu haberlerden sıkıldım’’ diyerek çıkan haberlere sitem etmişti. Bu açıklamaların üzerinden çok geçmeden Serenay Sarıkaya bir mekan çıkışında Umut Evirgen’in arabasına binerken yakalandı. Başarılı oyuncunun bindiği arabanın plakasının Evirgen’e ait olduğu belirtilmesinden sonra ise ilk açıklama işletmeci Umut Evirgen’den geldi. Ünlü işletmeci konuyla ilgili; ‘’Evet, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşıyoruz’’ diyerek konuyu kapatmıştı. 

ÜNLÜ ÇİFTE NAZAR DEĞDİ

Kameralara yansıyan görüntüler ve Umut Evirgen’den de geç gelen itiraf sonrası, ünlü çiftin altı aydır birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. Dolu dizgin yaşadıkları aşkı yeni yılda Paris’te karşılamak isteyen çift, hemen bileti alarak aşıklar şehri Paris’e uçmuştu. Eyfel kulesi manzaralı bir otelde yer ayırtan güzel çift, İstanbul’a döner dönmez ayrılık kararı aldı. Hürriyet gazetesinden Sinem Vural’ın haberine Paris’ten İstanbul’a dönünce ayrılık kararı alan çift, ilişkilerine daha fazla devam etmek istemedi. Aniden başlayan ve yine öyle biten bu ilişkiye ise hem ünlü çiftin yakın dostları hem de hayranları hiçbir anlam veremedi. Ortaya atılan bu ayrılık haberlerinden sonra ise ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya veya işletmeci Umut Evirgen’den bir açıklama gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu. 

serenay sarıkaya

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal