Çağan Irmak’ın Yeni Dizisi Yaratılan Konusu Nedir, Oyuncuları Kim?

Yaptığı işlerle adından sık sık söz ettiren ünlü yönetmen Çağan Irmak, yeni dizisi ‘Yaratılan’ için çalışmalara başladı. Peki Yarılan dizisi ne anlatıyor? Dize de kimler oynayacak? İşte merak edilen soruların detayları…

19.01.2022-10:34 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-11:52) Çağan Irmak’ın Yeni Dizisi Yaratılan Konusu Nedir, Oyuncuları Kim?

Ülkemizin yetiştirdiği en başarılı yönetmenlerin başında yer alan Çağan Irmak, geçtiğimiz günlerde yeni dizisi ‘Yaratılan’ için çalışmaların başladığı belirtmişti. Ünlü yönetmenin bu açıklaması sonrasında birçok izleyici Yaratılan dizisinin konu ne? Yaratılan dizisinde kimler oynayacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Gibi soruların cevaplarını araştırmaya başladı. Bizde merak edenler için Yaratılan dizisinin detaylarını araştırdık. 

YARATILAN DİZİSİ İZLEYİCİYE NE ANLATACAK?

Ünlü yönetmen Çağan Irmak’ın üstlendiği yeni dizi Yaratılan’ın çalışmalarına başlandı. Babam ve Oğlu, Issız Adam, Unutursam Fısılda, Dedemin İnsanları, Çemberimde Gül Oya gibi birçok başarılı projeye imza atan Çağan Irmak, son olarak Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Yeşilçam dizisi ile izleyiciyle buluştu. BluTV’de yayınlanan ve geçtiğimiz haftalarda final yapan Yeşilçam sonrası, gözler Çağan Irmak’ın yeni projesine çevrildi. Başarılı yönetmen Yaratılan isimli yeni bir dizi için çalışmalara başladıklarını belirtti. Henüz konusu hakkında çok detay verilmeyen projenin tarihi hikayelere değineceği iddia edildi. 

Yaratılan dizisi ne zaman çıkacak?

KADRODA BİRBİRİNDEN ÜNLÜ İSİMLER YER ALIYOR

Çağan Irmak’ın projeleri kadar çalıştığı ünlü isimlerle de dikkatleri üzerine çeken bir yönetmen. Son işi olan Yeşilçam’da Çağatay Ulusoy, Selin Şekerci ve Afra Saraçoğlu gibi isimlerle çalışan Irmak, yeni projesi olan Yaratılan içinde birbirinden ünlü isimlerle görüşüyor. Gelen bir bilgiye göre yeni dizinin kadrosunda; Mucize Doktor Taner Ölmez, Bülent Şakrak, Erkan Kolçak Köstendil ve Devrim Yakut gibi isimlerin yer aldığı belirtildi. 

DİJİTAL PLATFORMDA MI YOKSA TELEVİZYONDA MI YAYINLANACAK?

Yeni dizi Yaratılan hakkında bir diğer merak edilen konu ise dizinin nerede yayınlanacağı. Yeşilçam dizisi için BluTV ile anlaşan ünlü yönetmen, yeni dizisi Yaratılan için ise Netflix’le anlaştı. Dizinin 8 bölüm olacağı belirtildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal