Hem Aşkta Hem de İşte Kaybeden Demet Özdemir Kıskançlık Krizini Meslektaşı Hande Erçel’den Çıkardı!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in üzerinde kara bulutlar dolaşmaya devam ediyor. Başarılı oyuncunun istediği iş tekliflerinin Hande Erçel’e gitmesi kıskançlık krizini ortaya çıkardı.

19.01.2022-14:42 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-15:52)

Ekranların sevilen oyuncusu ve aranan yüzü Demet Özdemir, hem iş hem de aşk hayatıyla en çok merak edilen ünlüler arasında yer alıyor. Başarılı oyuncu son zamanlarda aşk hayatındaki iniş çıkışlarla gündeme gelse de, kariyerinde de bazı olumsuz gelişmeler yaşanıyor. Üst üste kötü haberler almaya başlayan güzel oyuncu, hırsını hem aynı ajansta yer aldığı hem de meslektaşı olan Hande Erçel’den çıkardı. İşte habere ilişkin o detaylar…

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DA SİLDİ

Yeni yılı Paris’te karşılamak için sevgilisi Oğuzhan Koç’la tatile giden başarılı oyuncu Demet Özdemir, tatil dönüşü aldığı ayrılık kararıyla herkesi şaşırtmıştı. Büyük bir hayran kitlesi olan ve bu ayrılık kararı karşısında bir açıklama bekleyen hayranları henüz bir açıklama alamazken, ünlü oyuncudan bir kötü haber daha geldi. İlişki durumu konusunda açıklama yapmaktan kaçınan ünlü oyuncu ve eski sevgilisi Oğuzhan Koç, sosyal medya hesaplarından birbirini ve fotoğraflarını silerek adeta istenen cevabı vermişti. Özdemir hakkında ise ortalığı karıştıracak bir bomba iddia geldi. Şu sıralar aşk hayatında kaybeden ünlü oyuncu iş hayatına asılmak istese de beklediği teklifleri göremedi. Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Hande Erçel’le aynı menajerlik şirketine bağlı olan Demet Özdemir’in beklediği tekliflerin kendisine değil de Erçel’e gitmiş olmasına sinirlendi. Ünlü oyuncu Hande Erçel’in daha çok dizi teklifi alması ve Disney Plus’tan da bir proje için anlaşma imzalamış olması, Özdemir’in kıskançlık krizine girmesine sebep oldu. Bu durumlardan sonra sosyal medya hesabından takip ettiği isimler arasında yer alan Erçel’i de silen güzel oyuncu, bu iddialar sonrasında herkesi şaşırttı. 

demet özdemir hande erçel

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal