Survivor Yarışmacısı Avatar Atakan’ın Oğlu Aslan Babasının Oyun Kaybetmesine Dayanamayınca Gözyaşlarına Boğuldu

2016 yılında Survivor yarışmasında damgasını vuran başarılı sporcu Çağan Atakan Arslan’ın oğlu Aslan’ın babası için akıttığı göz yaşları sosyal medyaya damgasını vurdu. İşte o detaylar…

20.01.2022-15:43 - (Son Güncelleme: 20.01.2022-15:57)

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından biri olan Survivor, bu yıl iddialı kadrosuyla geçtiğimiz yıllara adeta meydan okuyor. Birbirinden iddialı ve birbirinden hırslı yarışmacıların bir arada olduğu yarışmada, onların saha da verdiği mücadele kadar aileleri de ekran başında bir mücadele veriyor. Her aile kendi yakının bulunduğu takımın ve yarışmacının kazanmasını beklerken, 2016 yılında Survivor’da damgasını vuran Avatar Atakan lakaplı Çağan Atakan Arslan’ın oğlu da babasının mücadelesini bire bir yaşayanlar arasında. Survivor’a gitmeden önce oğlu Aslan’a şampiyonluk sözü veren başarılı boksör, kazandığı her yarışmayı da oğluna adıyor. Son bölümde de babasının mücadelesini izlemek için ekran başına geçen minik Aslan, babasının oyun kaybetmesine dayanamadı. Oynadığı üç oyundan yalnızca birini kaybeden Avatar Atakan’ın oğlu Aslan, babasının oyun kaybetmesi karşısında göz yaşlarını tutamadı. Küçük Aslan’ın o duygu dolu hallerini ise annesi Serap Korkmaz sosyal medya hesabından paylaştı.

O ANLARI KAMERALARA YANSIDI

Dominik’te şampiyon olmak için mücadele eden Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, son bölümde oynadığı oyununun birini kaybedince oğlu Aslan göz yaşlarına boğuldu. Ünlü boksörün eşi Serap Korkmaz, babasını ekran başında izleyen oğlunun görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşarak; ‘’Atakan bugün oyun kaybedince Aslan'ın ağlaması... Ben de beklemiyordum. Eğer hiç oyun alamasaydı eski videolarını izletecektim. Sonunda oyun alınca Aslan ve Yaman'ın sevinci...’’ diyerek o duygu dolu anları takipçileriyle paylaştı. Minik Aslan’ın o haline binlerce yorum ve beğeni gelirken, o haline üzülen takipçiler de oldu. 

SURVİVOR AVATAR ATAKAN

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal