Babasının Kopyası Olduğu Söylenilen Burak Yamantürk’le Özge Özpirinçci’nin Kızı Mercan’dan İlk Fotoğraf Geldi!

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci ve eşi Burak Yamantürk kızları Mercan’la ilk karelerini sosyal medya hesaplarından paylaştı. İşte ünlü çiftin o fotoğrafları…

20.01.2022-14:18 - (Son Güncelleme: 20.01.2022-14:18)

Ekranların sevilen oyuncusu Özge Özpirinçci, uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Burak Yamantürk’le hayatlarını birleştirme kararı almıştı. Geçtiğimiz yıl nikah masasına oturan çift, ilk defa anne ve baba olmanın büyük heyecanını yaşadı. Yakın zaman önce doğum için hastaneye kaldırılan güzel oyuncu Özpirinçci, bebeğini kucağına almanın mutluluğunu yaşadı. Basın mensuplarına güzel haberi vermek için hastane dışına çıkan baba Yamantürk’te, duygu dolu anlarını gazetecilerle paylaştı. Ünlü çiftin bebek doğmadan önce tartışma konusu olan ‘’Çocuğun ismi ne olacak?’’ problemi de bebek doğar doğmaz çözülmüştü. Güzel anne Özge Özpirinçci kızının adını üzüm koymaktan vazgeçerek, Yamantürk’ün kızını görür görmez aklına gelen ismi koymaya karar verdiler. Böylece Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk’ün güzel kızlarının ismi ‘’Mercan’’ oldu. 

ÖZPİRİNÇCİ YAVRU NOTUNU DÜŞTÜ

Şu sıralar yeni doğum yapması nedeniyle yalnızca bebeğiyle ilgilenen güzel oyuncu Özge Özpirinçci, gözlerden uzak sakladığı kızı Mercan’ın ilk fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Sosyal medyayı sık kullanan ünlüler arasında yer alan Özpirinçci, eşi Burak Yamantürk’le birlikte kızlarının elini tuttukları o güzel kareyi Instagram hesabından paylaştı. Fotoğrafın altına ‘’yavru’’ botunu düşen güzel anne Özpirinçci’ye kısa sürede birçok mesaj ve yorum yağdı. Ünlü çift ve çocuklarına duyulan yoğun sevgi seli ise göz doldurdu. Güzel oyuncu ve eşi Yamantürk’ün kızları Mercan’a dair paylaştıkları bu fotoğraftan sonra, minik Mercan’ı tamamen ne zaman paylaşacakları ise merak konusu oldu. 

özge özpirinçci

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal