Oyuncu Özge Özpirinçci Sevgilisi Burak Yamantürk'le Bugün Marmaris'te Dünyaevine Giriyor

'Kadın 'dizisinde canlandırdığı 'Bahar' karakteriyle izleyicileri ekranda göz yaşlarına boğan başarılı sempatik oyuncu Özge Özpirinçci, hamilelikte altıncı ayını geride bıraktı. Kız bebek bekleyen Özge Özpirinçci , bugün dünya evine giriyor.

18.09.2021-16:23 - (Son Güncelleme: 18.09.2021-17:45) Oyuncu Özge Özpirinçci Sevgilisi Burak Yamantürk'le Bugün Marmaris'te Dünyaevine Giriyor

'Kadın 'dizisinde canlandırdığı 'Bahar' karakteriyle izleyicileri ekranda göz yaşlarına boğan başarılı sempatik oyuncu Özge Özpirinçci, hamilelikte altıncı ayını geride bıraktı. Daha önce verdiği röportajlarda doğum sonrası düğün yapacağını açıklayan oyuncu, doğum öncesi sade bir nikah töreniyle evlenmeyi tercih etti. İkili, arkadaşı Tanem Sivar'ın eşi Edhem Dirvana'nın sahibi olduğu Marmaris Bozburunda Yacht Club'ta aile arasında yapılacak olan sade bir törenle hayatlarını birleştirerek sonsuzluğa adım atacak. Hamilelik haberini uzun süre basından saklamayı başaran oyuncu, 6 Haziran'da hamile olduğu iddialarını kabul etmişti.

 DÜĞÜN BEBEK DOĞDUKTAN SONRA İSTANBUL'DA OLACAK

 Özge Özpirinçci'nin hamile olmasından dolayı aile arasında sade bir tören tercih ettiği öğrenildi. Çift, nikahtan sonra kutlama yemeği düzenleyecek. İkili bebekleri dünyaya geldikten sonra İstanbul'da görkemli bir düğün yaparak yakın çevresini davet edecek. Oyuncu Özge Özpirinçci Kendisi gibi oyunculuk yapan sevgilisiyle 2014 yılında 'Tatar Ramazan 'dizisinde tanışarak aşk yaşamaya başlamıştı. 7 yıldır mutlu bir birliktelik yaşayan çift şimdilerde bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. Birkaç hafta önce verdiği röportajda oyuncu Özge Özpirinçci kızının adını Üzüm koyacağını açıklamıştı. Bu isim kararı yüzünden çevresinden olumsuz yönde yorumlar aldığını belirtmişti. Oyuncu, daha önce basın mensubuna verdiği röportajda'' kimse hamileyken benden eğlence beklemesin . Herkes düğünde eğlenirken benim oturmam mümkün değil' diye belirtmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal