Yaşar İpek Konseri Kaçırınca İsyan Etti

Yoğun rüzgar sebebiyle Türk Hava Yolları'na ait uçağı Diyarbakır yerine Şanlıurfa'ya inince konserini kaçıran ünlü şarkıcı Yaşar İpek, sosyal medya hesabından Türk Hava Yollarına isyan etti.

18.09.2021-15:14 - (Son Güncelleme: 18.09.2021-15:47) Yaşar İpek Konseri Kaçırınca İsyan Etti

Türk Hava Yollarının saat 19.00'da İstanbul Havalimanı'ndan kalkan Diyarbakır uçağı rüzgar nedeniyle havalimanına uğramadan Şanlıurfa'ya indi. Konsere yetişmeye çalışan ünlü şarkıcı Yaşar İpek, uçağın Şanlıurfa 'ya inmesi üzerine sinir krizi geçirdi. 

YAŞAR İPEK EN ESKİ UÇAKLA CANIMIZI RİSKE ATTINIZ 

Uçağın içinden çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşan İpek, 'Urfa'ya indirdiler bizi. Diyarbakır'da yaprak kıpırdamıyor, rüzgar var diyorsunuz. Dünyanın en eski uçağına bindirip canımızı riske attın THY notuyla isyan etti. Yaşadığı korku dolu anları en ince ayrıntısına kadar sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

YAŞAR İPEK BU UÇAKLARIN NE İŞİ VAR HAVADA AZ KALSIN ÖLÜYORDUK 

Bindiği uçağın modelinin eski olmasından dert yanan İpek, bilet alırken uçak modellerini yazsaydınız bu uçuğa binmezdim dedi. 'En üst sınıftan bilet sat comodore bilgisayar, manuel koltuk ayarlama falan .Türk Hava Yolları yazık, bu uçakların ne işi var havada ?'' dedi. 

YAŞAR İPEK ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA ŞANLIURFAYA İNDİRDİLER BİZİ 

Şarkıcı İpek, uçağın içinde bulunan yolcuların pisti pas geçerken çok korktuğunu sosyal medya hesabından şöyle ifade etti, 'Allah sizi bildiği gibi yapsın .Pisti iki kere pas geçtiler .Çığlık çığlığa Şanlıurfa'ya indirdiniz bizi dedi. Şarkıcı, Türk Hava Yolları için rezaletsin, canımızı riske attın dünyanın en eski uçağında havalandık bu uçağı kaldıran pilota ne demeli 'ifadelerini kullandı. 

Geçtiğimiz zamanlarda Seren Serengil'le yaşadığı boşanma sürecindeki aşamada konuşma yasağını deldiği için 3 günlük hapis cezasına çarptırılmıştı. Magazin gündeminden günlerce düşmeyen Yaşar, ayrılık sonrası Adliye önünde yaptığı açıklamada Seren Serengil için 'Ne ölüsüne giderim ne de ölüme gelsin 'demişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal