28.09.2022-09:00 (Son Güncelleme:05.10.2023-11:15)


1

Kimdir?

Kimdir?

Esra Erol 1982 yılında İstanbul Eyüp’te dünyaya geldi. Babası Romanya göçmeni annesi ise Sinoplu. Kız Lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesi’nden mezun oldu. Maltepe Üniversitesi’nin diksiyon-spikerlik kurslarına katıldı. Sonra Marmara üniversitesi radyo-televizyon bölümünde eğitim aldı. Kanal D’de “Turkuaz” adlı bir program sundu. Ardından Technology Channel’da Siemens mobile kuşak sunuculuğu yaptı. Esra erol, evlilik programı sunmaya Flash TV’de Desti İzdivaç adlı programla başladı. Oradan Star TV’ye geçip Esra Erol'la İzdivaç adlı programı ile bir ekran yıldızı haline geldi. Sonra kanalla yollarını ayırıp ATV’ye transfer oldu Esra Erol`la Evlen Benimle programını sundu. 2 temmuz 2010 tarihinde Kürt İdris lakaplı mafya babasının oğlu Ali Özbir ile sunucusu olduğu programında, canlı yayında evlendi. 23 Temmuz 2011 tarihinde İdris Ali Özbir adında erkek çocuğu oldu. 21 Kasım 2015 tarihinde Ömer adında bir oğlu daha oldu. Esra Erol, 2004 yılında Kanal 7’de yayınlanan Kalp Gözü adlı dizide, Cennet Mahallesi adlı TV dizisinde, 2005’te Başkan adlı TV filminde, aynı yıl Tuzak adlı TV dizisinde, 2009 yılında Kanal-i-Zasyon adlı sinema filminde konuk oyuncu ve 2010 yılında da kamerayla izdivaç adlı filmde roller üstlendi. Esra Erol, uzun süreden beri ATV’de yayınlanmakta olan Esra Erol'la Evlen Benimle” adlı evlilik programıyla birçok kişinin mutluluğuna aracılık etmektedir. Son dönemde, popülaritesinin artması nedeniyle de sosyal sorumluluk projelerinde de yer alan Esra Erol, kadınlara şiddete karşı kaleme aldığı kitabıyla da, şiddete uğrayan kadınların sesi olmaya onlara destek vermeye çalışmaktadır. Şu an hala daha izdivaç programı sunarak programa başvuranları evlendirmeye çalışıyordu. Şimdiler Müge Anlı'nın programına benzer bir program yapıyor.



2

Esra Erol'da skandal olay

Esra Erol'da skandal olay

Eşi Veysel Yurulmaz tarafından aldatıldığını söyleyerek programa başvuran Betül Yurulmaz tüm dengeleri değiştirdi. Özge ile olan ilişkisine sahip çıkan Veysel Bey, eşinden boşanmak istedi. Betül hanım ise DNA testini şart koştu. Betül Yurulmaz'ın şartı üzerine Özge Hanım'ın ikiz bebeklerine DNA testi yapıldı. Veysel ve ikiz bebekler arasında yapılan DNA testi sonucunda, Veysel ikizlerden yalnızca birinin babası çıktı.



3

Doğum yeri

Doğum yeri

Ünlü sunucu Esra Erol, 12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 1.66 olan Esra Erol 59 kilo.



4

Esra Erol'da gerilim

Esra Erol'da gerilim

İrem Doğan annesinin ortadan kaybolduğunu belirtmiş, annesinin ev ve araba parası olan ve yaklaşık 1 milyon liraya yakın parayı kripto paraya yatırdığını söylemişti. Bütün parayı yatıran anne ise temmuz ayında ortadan kaybolmuştu. Bugün canlı yayında birebirleri ile yüzleşen anne ve kız arasında tartışma çıktı. Annesinin üzerine saldırmasından korkan kıza Esra Erol sahip çıktı. Erol kızı yanına alarak sarıldı ve sakinleştimeye çalıştı.



5

Çocuklarını bırakıp çocuğa kaçtı

Çocuklarını bırakıp çocuğa kaçtı

Kahramanmaraş'ta yaşayan Gülizar Akbulut adlı kadın, TikTok üzerinden tanıştığı 15 yaşındaki Şahin adlı çocukla kaçtı. Gülizar adlı kadının telefonla bağlandığı yayında kendisine sorulan "O daha çocuk farkında mısın?" sorusunu, "Ergenliğe girmiş biri, ayrıca kocamdan daha iyi" sözleriyle yanıtlaması tepkilere neden oldu.



6

Havuz başından iddialı pozlar

Havuz başından iddialı pozlar

Ailesiyle tatil yapan Esra Erol, havuz başından iddialı pozlarını sosyal medya hesabından yayınladı. Erkek takipçilerini büyüleyen bu pozlara Ali Özbir sessiz kalamadı. Ali Özbir o pozlara "Çok güzelsiniz tanışşak mı?" yorumunu yaptı.



7

Evliliği

Evliliği

Başarılı sunucu, Ali Özbir ile evli. Özel hayatını gözlerden uzak yaşayan ünlü sunucu hakkında ortaya çıkan gerçekler magazin dünyasını sarstı.



8

Annesi ve babası

Annesi ve babası

Esra Erol’un babası, annesi ile tanıştığında evli ve iki çocuk babası biriydi. Esra Erol’un babası Seyfi Bey, mutsuz bir evlilik yaşadığı sırada, işe gidip gelirken Esra Erol’un annesi Necla hanımı görüyor ve ilk görüşte aşık oluyor.



9

Kardeşleri

Kardeşleri

Necla hanımın babası bu evliliğe uzun süre mani olmaya çalışsa da sonunda kabul ediyor ve Seyfi beyle Necla Hanım evleniyor. Bu evlilikten ilk olarak Esra Erol sonrasında Bihter ve Eda Erol dünyaya geliyor.



10

Kıyafeti gündem oldu

Kıyafeti gündem oldu

Son olarak ünlü sunucu giydiği kıyafetle kısa sürede gündem oldu. Kullanıcılar "kıyafetin yarısı nerede" diyerek tepki gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr