Alişan'la Buse Varol'un Boşanma Haberlerine Ünlü Sunucu Esra Erol'un Destek Vermesi Herkesi Şaşırttı!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Alişan'la Buse Varol'un boşanacakları iddiasına, Esra Erol'dan beklenmeyen bir hareket geldi. İşte o detaylar...

16.02.2022-14:54 - (Son Güncelleme: 16.02.2022-14:54)

Ekranların sevilen isimleri arasında yer alan ve yıllardır çeşitli gündüz kuşağı programları sunan başarılı sunucu Esra Erol'dan şaşırtan bir hamle geldi. Son zamanlarda ayrılacakları konuşulan ve günlerdir magazinin ve sosyal medyanın dilinden düşmeyen ünlü şarkıcı Alişan'la Buse Varol hakkında sular durulmuyor. Her gün yeni bir haber ve iddiayla gündeme düşen ünlü çift hakkında Esra Erol'un kimsenin beklemediği bir harekette bulunması okların sunucuya çevrilmesine neden oldu. Ünlü sunucunun kardeşi Eda Erol, 2017 yılında başarılı şarkıcı Alişan'la bir dönem aşk yaşamış ve sonrasında da nişanlanmıştı. Alişan'la Eda'nın bu birlikteliği sonlandıktan sonra da başarılı şarkıcı çok zaman geçmeden sonra Buse Varol'la bir birliktelik yaşamaya başlamıştı. Ekranların güzel sunucusu Esra Erol'un ünlü çift hakkındaki bir paylaşımı beğenmesi dikkatlerden kaçmadı. 

İLK ÖNCE BEĞENDİ SONRA GERİ ÇEKTİ

Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının sunucularından Bircan Bali ile Seren Serengil, Esra Erol'un Alişan ile Buse Varol hakkında yapılan bir paylaşımı gündeme getirdi. Ünlü çiftin boşanacaklarına yönelik bir haberin sosyal medyada yayınlanması ve Erol'un da onu beğenmesi tartışmaları başlatan neden oldu. İlk önce yapılan paylaşımı beğenen ve sonrasında da beğeniyi kaldıran ünlü sunucu hakkında Serengil; ''Aileleri bir araya getirmeye çalışırken, bir ailenin yıkılmasına sevinecek bir kadın olacağını zannetmiyorum'' dedi. Bu sözler üzerine de Bali; ''Niye beğendin abla?' diyebilir. Bence yanlışlıkla beğendi. Ama Esra Erol'un konu hakkında açıklama yapması gerekli. Böyle bırakmamalı'' ifadelerine yer verdi. 

esra erol

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal