Esra Erol’da Film Gibi Olay: Çürük Cevizler Yüzünden Evliliği Bitti

Sunuculuğunu Esra Erol’un üstlendiği ATV ekranlarında yayınlanan programda bu hafta yaşananlar izleyiciyi hayrete düşürdü. İşte çürük cevizler yüzünden evliliğinin bittiğini dile getiren adamın hikayesi…

29.12.2021-17:12 - (Son Güncelleme: 29.12.2021-17:12) Esra Erol’da Film Gibi Olay: Çürük Cevizler Yüzünden Evliliği Bitti

Geçtiğimiz gün Esra Erol’un programında çok ilginç bir konu ele alındı. Programa katılan Erol Bey, aldığı cevizlerin çürük çıktığını ve bu yüzden eşinin kendisini terk ettiğini belirtti. Sunucu Esra Erol’u hayrete düşüren olayın detayları, bu kadarı da olmaz artık dedirtti. 

ALDIĞI CEVİZLER YÜZÜNDEN EVLİLİĞİ BİTTİ

Esra Erol’a katılan Erol Bey, dolandırıldığını ve evliliğinin bu yüzden bittiğini iddia etti. Pazarcılık yapan Erol Bey, 110 bin TL’ye yaklaşık on tona yakın ceviz aldı. Aldığı cevizlerin daha sonrasında çürük çıktığını iddia eden adam, eşinin bu yüzden kendisini terk ettiğini söyledi. Eşiyle barışmak istediğini söyleyen adam, Esra Erol’dan yardım istedi. 

12 yıllık evliliğinin aldığı çürük cevizler yüzünden bitmesini istemediğini dile getiren mağdur adam, "Ceviz iki sene de beklese bir şey olmaz dedim, aldım. Sonrası aynı Kemal Sunal filmlerine döndü. Memlekete gelince cevizlerin çürük olduğunu gördüm" dedi. Yaşanan olaya ve Erol Bey’in durumuna üzülen Esra Erol seyircisi, canlı yayına bağlanarak durumun düzelmesi için yardım etmeyi teklif etti. 

Esra Erol ceviz olayı

 CANLI YAYINDA MUTLU SON 

Dün ATV ekranlarında yayınlanan bölümde Esra Erol’un ısrarları sonucu stüdyoya gelmeyi kabul eden Hatice Hanım, eşinin bir daha onun sözünden çıkmaması şartı ile evliliklerine son bir şans daha vereceğini belirten kadının o anları izleyicileri kahkahaya boğdu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal