Orhan Gencebay’ın Edep Çıkışı Sonrası Hülya Avşar’ın Kalçasına Vurduğu Görüntüleri Sosyal Medyaya Damga Vurdu!

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın edep açıklamalarından sonra yedi yıl önceki videosu sosyal medyaya damgasını vurdu. İşte habere ilişkin o detaylar...

16.02.2022-14:24 - (Son Güncelleme: 16.02.2022-14:24)

Sesi ve şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran ve yıllar geçse de kazandığı ününü kaybetmeyen başarılı şarkıcı Orhan Gencebay, önceki gün basın mensuplarının kameralarına yansımıştı. Müzik piyasasındaki telif hakkı problemlerinden bahseden usta sanatçı; ''Yerli ve milli müzik sektörümüzde üretim durmuştur, durmuştur derken olağanüstü bir zarardır. Bunun hemen düzelmesi lazım, bunun nedeni üreten sanatçıların maddi ve manevi hakları gereği gibi alınamamaktadır. Ülkemizde müzik sanatı haklarıyla ilgili, bazı konular kesinlikle ele alınmalı. Bunu düzeltmeden üretim olmaz, üretim olmadan genel olarak hiç bir şey olmaz. Devletimiz bu duruma el atarsa gereğini yapacaktır, devletimizden para beklemiyoruz. Sadece haklarımızı almamız konusunda bize gerekeni yapma imkanı verecektir'' dedi. Ünlü sanatçı bu sözlerinden sonra sahne kıyafetleriyle de ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gencebay; ''Bunu öncelikle ortaya söylemek istiyorum, her şeyin bir dengesi vardır, onu bulmak ve uygulamak lazım. Biz eskiden televizyonlara çıkarken smokinle çıkardık, şimdi zaman değişti. Edepli olmak lazım'' sözleri sosyal medyaya damgasını vurdu. 

GENCEBAY ALAY KONUSU OLDU

Orhan Gencebay'ın ''edepli olmak lazım'' sözlerinden sonra ünlü sanatçının yedi yıl önceki videosu sosyal medyaya damgasını vurdu. Başarılı sanatçının Hülya Avşar'ın sahne aldığı bir mekanda kaydedilen görüntüleri gündeme geldi. Yayılan videoda da Hülya Avşar'ın kalçasına tokat attığı görüntüleri ortaya çıktı. Bu görüntülerden sonra eleştirilere de maruz kalan Gencebay'a sosyal medyadaki takipçileri ''Evet, edep lazım'' diyerek usta sanatçının konuya ilişkin açıklamalarını tiye aldı. 

orhan gencebay

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal