Eski Menajerine Gay Dediği İçin Davalık Olan Ünlü Oyuncu Nurseli İdiz Hakkında Mahkeme Kararını Verdi!

Ekranların sevilen ismi Nurseli İdiz hakkında kişilik haklarına saldırı nedeniyle açılan dava sonuçlandı. işte habere ilişkin o detaylar...

16.02.2022-13:57 - (Son Güncelleme: 16.02.2022-13:57) Eski Menajerine Gay Dediği İçin Davalık Olan Ünlü Oyuncu Nurseli İdiz Hakkında Mahkeme Kararını Verdi!

Yer aldığı pek çok projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla kıllara kazınan başarılı oyuncu Nurseli İdiz, hem tiyatro hem de sinema sektörünün en önemli oyuncuları arasında yer alıyor. Birçok başarılı yapımın altında imzası bulunan ünlü oyuncu Nurseli İdiz, ilk çıkış yakaladığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Şu sıralar ekranlarda yer almayan ve genellikle oynadığı tiyatro oyunları ve filmleriyle bilinen başarılı oyuncuya, menajeri tarafından dava açılmıştı. Hem menajer hem de iletişim danışmanı olan Özgür Aras, bir dönem menajerliğini yaptığı ünlü oyuncu Nursel İdiz'in, kendisi hakkında kurduğu cümleleri duyunca şok oldu. Bunun üzerine ünlü oyuncuya dava açan Aras'ın mücadelesi çıkan kararla sonuçlandı.

ÜNLÜ OYUNCUYA MANEVİ TAZMİNAT UYGULANACAK

Ekranların sevilen yüzü ünlü oyuncu Nurseli İdiz, eski menajeri Özgür Aras tarafından mahkemelik oldu. Çıktığı bir televizyon programında hem menajerlik hem de iletişim danışmanlığı yapan Özgür Aras hakkında sarf ettiği ''gay'' ve ''sahte insan'' gibi benzetmelerden rahatsız olan Aras soluğu mahkemede aldı. Menajerliğini yaptığı Nurseli İdiz'e kişilik haklarına saldırıda bulunduğu gerekçesiyle dava açan ünlü isim Özgür Aras açtığı bu davayı kazandı. Her iki isminde mahkemede avukatları tarafından temsil edildiği duruşmada, mahkeme Aras'ı haklı buldu. Çıkan karar sonucunda mahkeme Nurseli İdiz'e dört bin lira para cezası kesti. Karar sonrası ünlü oyuncudan herhangi bir açıklama daha henüz gelmedi. 

nurseli idiz

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal