Üç Çocuk Annesi Güzel Oyuncu Bergüzar Korel'den Kötü Haber Geldi! Ünlü Oyuncunun Dostları Soluğu Hastanede Aldı

Üç çocuk annesi ünlü oyuncu Bergüzar Korel’den hayranlarını üzen haber geldi. İşte o detaylar…

16.02.2022-12:35 - (Son Güncelleme: 16.02.2022-14:14) Üç Çocuk Annesi Güzel Oyuncu Bergüzar Korel'den Kötü Haber Geldi! Ünlü Oyuncunun Dostları Soluğu Hastanede Aldı

Güzel oyuncu Bergüzar Korel, ilk çıkış yakaladığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen isimler arasında yer alıyor. Hem güzelliği hem de oyunculuğuyla sektöre damgasını vuran güzel oyuncu, Halit Ergenç’le yıllardır sürdürdüğü mutlu beraberliğiyle de en takdir edilen çiftler arasında. Geçtiğimiz haftalarda Londra’ya taşınacakları konuşulan ünlü çift, haklarında çıkan bu haberleri yalanlamıştı. Yılın belli dönemlerinde gitmeyi sevdiklerini söyleyen ünlü çiftten Bergüzar Korel, bu iddiaların ardından kısa zaman sonra Uğur Aslan’ın konserinde görüntülendi. Yargı dizisinin Eren komiseri olan ünlü oyuncu Uğur Aslan, sesinin keşfedilmesinin ardından yoğun istek üzerine sahneye çıktı. Başarılı oyuncunun özel gününde yalnız bırakmayan birbirinden ünlü isimler arasında ise; ‘’ Bergüzar Korel, Demet Akbağ, Esra Erol, Barış Falay ve Ebru Şahin’’ gibi yetenekli isimler vardı.

ÜNLÜ OYUNCUNUN TESTİNİN SONUCU ÇIKTI

Büyük bir eğlenceyle geçen ve herkesin kurtlarını döktüğü Uğur Aslan’ın konserinden sonra, katılan herkesten birer birer kötü haber gelmeye başladı. Birbirinden yetenekli ünlü isimlerin yer aldığı kanser sonrasında Bergüzar Korel’in hastalandığı ortaya çıktı. Haber 7’de yer alan habere göre Bergüzar Korel yer aldığı bu parti sonrası koronavirüs testinin pozitif çıktığı iddia edildi. Korel’den sonra başka kimlerin pozitif olduğu ise şuanda bilinmiyor. Ünlü oyuncu Bergüzar Korel'den gelen bu haber sonrası ise organizasyona katılan pek çok sanatçı da soluğu hastanede aldı.

bergüzar korel

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal