Yeni Evlenme Teklifi Alan Demet Özdemir Gazetecilere Sitem Etti: Bize Azıcık Bir Sürpriz Bıraksaydınız!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir'le Oğuzhan Koç, evlenme teklifi öncesi samimi açıklamalarda bulundu. İşte habere ilişkin o detaylar...

16.02.2022-11:31 - (Son Güncelleme: 16.02.2022-11:31) Yeni Evlenme Teklifi Alan Demet Özdemir Gazetecilere Sitem Etti: Bize Azıcık Bir Sürpriz Bıraksaydınız!

Yeni yıla girerken yollarını ayırmaya karar veren ünlü çift Demet Özdemir'le Oğuzhan Koç, ayrılıklarına ilişkin herhangi bir açıklama yapmazken aylar sonra yeniden barışma kararı aldı. Ayrılıkları gibi barışmaları da magazine bomba gibi düşen ünlü çift, ayrı kalmalarının ardından ünlü şarkıcı Koç elini çabuk tuttu. Başarılı şarkıcı Oğuzhan Koç kısa süreli ayrılığın ardından çok uzun zaman geçmeden hemen evlenme teklifi etme kararı kaldı. Ünlü şarkıcının bu teklif için yapmaya başladığı hazırlıkları ise magazin gündemine sızınca tüm plandaki sürpriz bir nevi bozulmuş oldu. Sürprizi kaçsa da yine aynı gün aynı organizasyonu sürdüren ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç sevgilisi Demet Özdemir'le mekana giriş yaptığı sırada kameralara yansıdı. Gazetecileri gören ünlü şarkıcı arabayı kenara çekerek soruları yanıtladı.

KOÇ: BİZ ÇOK MUTLUYUZ

Sürpriz evlenme teklifi hazırlığının basına yansımasından sonra kameralara yakalanan çift, konu hakkında sitem etti. Kısa bir aranın ardından ilk kez yan yana görüntülenen ünlü çiftten Demet Özdemir; ''Bize azıcık bir sürpriz bıraksaydınız'' diyerek sitem dolu cümleler söyledi. Bunun ardından Oğuzhan Koç ise; ''Evet, gerçekten'' diyerek sürprizi bozulmuş evlenme teklifi konusunu ima etti. Ardından 14 Şubat Sevgililer Günü'nün hatırlatılması sonrası başarılı şarkıcı mutlu olduklarını dile getirerek; ''Herkesin Sevgililer Günü kutlu olsun, biz çok mutluyuz. Allah herkesi mutlu mesut etsin'' dedi. Basın mensuplarının sohbet etmek istediği fakat ünlü çiftinde günler önce ayarlamış olduğunu organizasyona gitmek için çabalaması sonrası da Özdemir kahkahayı patlatarak; ''Müsaade ederseniz olacak'' diyerek evlenme teklifi hakkında konuştu.

demet özdemir oğuzhan koç

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal